Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето я цялата истина за отношенията между Николета Лозанова и Кристиано Роналдо!

Помните ли как преди известно време изтече информация, че Николета Лозанова се е срещала със суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо? Тогава популярната българка чрез свои хора разпространи новината, че португалецът я харесал заради много еротични снимки, които тя си публикува в интернет пространството. И че сам я потърсил, впечатлен от красотата ѝ.

Ето какво обаче е цялата истина. Николета Лозанова е била активната страна за връзката между двамата, а не Кристиано, пише БЛИЦ.

Брюнетката осъществила контакт с човек, приближен на Роналдо, който се занимавал именно с това – да играе ролята на посредник и да го свързва с хора, желаещи да се видят с него било за обяд, вечеря или проста за снимка.

Лозанова засипала въпросния господин със съобщения и му спукала телефона от обаждания. Накрая успяла и постигнала своето. Срещу 5000 евро посредникът уредил среща на Николета с Роналдо в Мадрид в периода, в който той блестеше с фланелката на Реал.

Двамата са вечеряли в тузарски ресторант в испанската столица, но какво се е случило след това, си остава само между тях.

На Запад, и най-вече в Англия, футболните звезди използват всяка възможност, за да печелят заради славата си даже и по-дребни суми, въпреки че получават колосални седмични заплати (на някои финансовото възнаграждение вече минава 200 000 паунда).

Не са един и два случаите, когато известен играч продавал билетите си за важните мачове на своя отбор, които той получава от ръководството на клуба.

Други пък срещу заплащане си уреждат срещи не само с жени, но и с бизнесмени и ВИП-фенове.

Сред щастливците да се докоснат до звезда като Роналдо наистина е била и Николета, но срещу заплащане…

Коментари
Зареждане...