Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето как всяка зодия прецака своята 2017 без дори да го осъзнава

Днес ще ти разкрием как сами сте провалили годината си, без дори да го осъзнавате и какво трябва да направите, за да не допуснете същата грешка през 2018-та.

Овен – прекарала си всеки възможен момент в чакане. Чакане на някой да ти пише, чакане да дойде уикенда, чакане да се случи нещо интересно. Брояла си дните до отпуската, до края на работния ден… и така си пропуснала да се насладиш напълно на моментите, които са си заслужавали.

Телец – тази година си стъпила в един коловоз и не си помръднала от него. Удобната ти работа, удобната ти връзка, удобното ти ежедневие – те са хубави, но може да не са най-добрит, но си стояла зациклила в тях, защото те е страх от промяната.

Близнаци – тази година си се държала така, сякаш целият свят е срещу теб. Ти никога не предприемаш нищо – когато приятелите ти излязат без теб, когато тръпката ти започне да излиза с някой друг или шефът ти се ядоса. Вместо да се опиташ да промениш ситуацията, ти обвиняваш себе си, мислиш, че не си достатъчно добра и смяташ, че има световен заговор срещу теб.

Рак – през 2017-та обръщаше прекалено много внимание на чуждото мнение. Прекарала си цялата година в чудене какво мислят хората за теб, колко внимание ти отделят и си се опитвала да ги впечатлиш повече, отколкото трябва. Правеше се на щастлива, когато не ти беше никак добре, а това може да бъде доста изморително.

Лъв – ти все още вярваш силно на хорското мнение за теб и е много важно да си център на внимание и да получаваш одобрение. Оглеждаш се във всяко огледало, покрай което минаваш и се притесняваш за външния си вид постоянно, защото търсиш оценка от другите. През тази година за теб е било много важно да те забележат.

Дева – тази година си пропиляла твърде много време за другите хора. Загърбвала си себе си и своите задачи, за да помагаш на други и си пазила собствените си проблеми само за себе си. Сбъркала си с това, че не си направила най-сетне себе си приоритет.

Везни – пуснала си се по течението, което понякога може да бъде хубаво нещо. Но за съжаление си прекалила и си оставила 2017-та буквално да се изплъзне между пръстите ти без да си свършила нищо полезно за себе си или за хората, на които държиш.

Скорпион – тази година се била доста объркана и си се опитвала да откриеш себе си. Хората около теб постигат големите си цели, а ти се чувстваш все още малка за големите си мечти. Няма нищо лошо в това да си объркана, но за определен период от време – след това започва да ти пречи.

Стрелец – ти се отказваш прекалено лесно. Не искаш да гледаш на себе си като грешка или провал и по тази причина през 2017-та си бягала от трудните ситуации, решения, връзки и дори хобита, за които си смятала, че няма да откриеш време. Съмняваш се в себе и способностите си, а това не трябва да продължава през 2018-та.

Козирог – през 2017-та си работила прекалено много и едва си успявала да намериш време за почивка. Не си успяла да откриеш баланса между работа и личен живот и това определено се е отразило върху връзките ти с хората. Работата ти е важна, но трябва да осъзнаеш, че не е най-важната.

Водолей – грешката ти е, че през 2017-та си се фокусирала главни върху лошите неща и сега ти се струва, че тя е била ужасна, но истината е, че си имала прекрасни моменти, които си пропуснала, вгледана в негативното.

Риби – за съжаление все още живееш в миналото. Намираме се в 2017-та година, а не в 2007-ма. Нещата се променят и ти не можеш да ги спреш, колкото и да не харесваш новите неща и промените, трябва да свикнеш, че това е част от кръговрата на живота.

Коментари
Зареждане...