Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето какво най-много мъжете желаят да опитат в леглото!

Проучване  на Men’s Health разкри какво желаят най-много мъжете в леглото.

Мъжете стават доста креативни, когато трябва да разнообразят сексуалния си живот. Затова повечето от тях разбиват интимната рутина с професионални камери или тези на телефоните си, заснемайки своите секс подвизи.

 

Според проучването на Men’s Health 75% от господата умират от желание да си направят секс запис, но все още не са успели да навият половинката си за това предизвикателство.

Цели 47% от анкетираните мъже и 33% от жените са се записвали или снимали голи в полов акт. Повечето от тях твърдят, че са се снимали при полов акт с цел да увеличат тръпката и страстите.

Същински афродизиак за двойките е и това да си изпращат мръснишки съобщения. Това било перфектен начин да запалят още повече страстите преди същинската любовна игра.

Напоследък повече от модерно е мъжете да изпращат снимки на интимните си атрибути, като предизвикват и половинките си да им отвърнат по същия начин, сочи още статистиката.

Много от жените обаче възприемат това като не особено секси акция от страна на кавалерите, приемат го като доста вулгарна изцепка.

Представителите на силния пол споделят, че изпращат голите си снимки от мъжка гордост, като се хвалят, че рядко са получавали упреци за виртуалното си разголване.

Те също казват, че никога не са си мислели, че снимката на пениса им може да обиди или накара да се чувства неудобно жената, с която са. Те смятат, че този „жест“ е достоен за адмирации.

Коментари
Зареждане...