Ето какво прави жената Стрелец толкова специална!

Photo of author

Не случайно техният елемент е огъня! Те са пламенни, бурни и справедливи, но дали могат да се наредят на челното място в зодиака?

Подготвили сме 7 качества на жените Стрелец, които ги правят една от най-обичаните зодии, ето ги и тях:

1. Те не са злопаметни, живят тук и сега

Жената Стрелец е човек с голямо сърце, тя умее да прощава и вярва истински във втория шанс! Тя вярва, че човек се променя, вярва в доброто и умее да цени момента и да живее в настоящето, а не в миналото.

2. Те са верни

Не само представителите на зодия Лъв могат да се похвалят с тази черта. Жената Стрелец също има това качество. Те никога не биха ви злепоставили или излъгали за нещо сериозно и винаги биха поставили картите на масата за преговори ако нещо започне да куца във връзката ви! Това е и третото им ценно качество:

3. Те са точни и ясни

Никога няма да чуете жената Стрелец да шикалкави с недомлъвки.. тя винаги ще намери начин да изрази мнението си точно и ясно! Тя знае какво иска и е готова да се бори за него, за нея израза “тихите води са най-дълбоки” не важи, защото те не са никак тихи.

4. Те са активни.

Непланирано пътуване? – Съгласна съм! Пътуване до Мексико? – Чудесно! Тръгваме във вторник? – Няма проблем!

Това е типичната жена Стрелец, тя би изхарчила всеки един свободен лев за пътувания и приключения! Обожават природата, както и животните.. за животните умират! Такива са си тези луди Стрелчета!

5. Те са пълни с оптимизъм

Стрелците са известни с позитивното си мислене и ведрост. Те просто излъчват положителни емоции денонощно. Ако имате късмета да познавате поне една жена Стрелец, вероятно вече сте забелязали това.

6. Те са красиви и подържани

Начинът, по който жената Стрерлец изглежда е изключително важен за нея! Ако сте близък със Стрелче не се учудвайте ако получавате чести съвети за това какво да направите, за да изглеждате по-добре, тя го прави с най-добри чувства и последното, което би искала е да ви засегне. Тя просто иска да се чувствате добре в кожата си!

7. Те са потайни

Вътрешния свят на жените Стрелци е една загадка! Те никога не биха се разкрили пред нов човек в живота си, нов приятел или продавача в магазина. За тях е нужно време за да се доверят на човека до себе си и да разкриват малко по-малко от душата си към него, докато в един момент не му се отдадат с цялото си сърце, но за това е нужно време и всеки успял да спечели истински сърцето на една жена Стрелец, то той е успял да спечели една истинска, сърдечна и чиста любов!

Стрелците се оценява в трудните момент, докато зодии като Козирог и Рак се пречупват и трудно намират сили да видят светлината в тунела, то жената Стрелец ще бъде винаги до вас, за да ви успокои и напомни, че слънцето отново ще изгрее утре.

Живота с жена Стрелец може да бъде дълъг, полезен и приключенски, така че какво чакате? Отидете и потърсете своя Стрелец

Споделете тази прекрасна статия с вашите приятели!