Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето какво разкри Преслава за името на бебето! (СНИМКИ)

Преслава роди първото си дете навръх един от най-хубавите празници – Кръстовден.

Поп-фолк звездата сама съобщи хубавата вест в официалните си профили в социалните мрежи с феновете си, които отдавна чакат новината.

Засега Преслава не дава информация около раждането, но намекна на своите почитатели с хаштагове първата буква от името на принцесата си, пише planeta.tv.

Пред телевизията тя споделя, че се чувства добре и е много развълнувана от това, което й предстои. Ако внимателно се вгледаме в публикацията, един от хаштаговете определено привлича вниманието ни.

Там виждаме три букви „П“ – Павел, Преслава и малката им дъщеричка, чието име ще започва със същата буква. Вариантите за имена на с буквата „П“ са много.

Кой от тях Павел и Преслава са избрали за своята рожба може би тя ще сподели съвсем скоро. Почитателите на щастливата майка изразяват своето мнение.

А то е, че първото дете на двойката ще носи името на татко си Павел – Павлина, съдейки по хаштаговете, с които Преслава е завършила публикацията си.

Каквото й име да носи малката принцеса, феновете на певицата й напомнят, че оттук нататък животът й коренно ще се промени.

Те съветват Преслава да се въоръжи с търпение, както и да изживее „всяка една тръпка на майчинството по такъв начин, че никога вече да не е същата“.

Коментари
Зареждане...