Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето кое мръснишко секс изживяване трябва да изживееш според зодията

Днес ще ви разкрием какви са новите неща, които трябва да опитате в спалнята според вашата зодия – предупреждаваме ви, че повечето са доста палави и има опасност да нажежите обстановката до краен предел.

Овен – грабнете белезниците и шаловете, завържете ръцете му и се отдайте на страстта.

Телец – интелектът е ужасно секси. Поспорете на някоя актуална тема преди главното действие или влезте в ролята на секси библитекарка.

Близнаци – говорете си мръсно, споделете всичките си фантазии и разкажете на партньора си какво точно искате да направи с вас – това ще го побърка.

Рак – влезте в ролята на доминантната дама, която дава заповеди. Размяната на ролите ще разгорещи нещата на 100%.

Лъв – влезте в ролята на любимите си филмови или литературни герои, развихрете фантазията си и бъдете други хора поне за вечер.

Дева – лекото пошляпване не е навредило на никого, няма да навреди и на вас, ако го пробвате. Със сигурност ще нажежи атмосферата.

Везни – има ли нещо по-красиво и артистично в секса от стрийптиза. Пуснете си бавна музика, приглушете светлината и се отдайте на забавления.

Скорпион – този път започнете играта с масаж, затоплено олио или перо, с което да погалите нежно кожата на партньора си – той ще оцени тази допълнителна идея.

Стрелец – играйте си на котка и мишка, ловец и жертва – остави се да бъдеш прелъстена и хваната в капана.

Козирог – опитайте поза, която не се пробвали никога до сега и от която сте се притеснявали – това ще внесе голямо разнообразие под завивките.

Водолей – опитайте са съблазните партньора си бавни и полека, не бързайте, докрайте нещата до ръба и действайте едва тогава.

Риби – завържете очите на партньора си с шал и се насладете на ласките си със затворени очи. Така останалите сетива се изострят и всичко става по-интензивно.

Коментари
Зареждане...