Ето коя е красавицата, в която Брад Пит е влюбен от шест месеца!

След развода с Джоли, холивудският актьор Брад Пит бе свързан, с коя ли не холивудска красавица от медиите.

Оказа се, че от шест месеца Пит е щастливо влюбен в дизайнер и архитект от Масачузетския технологичен институт на име Нери Оксман.

Двамата започнали да се срещат миналата есен, запознали се покрай проект на института, в който участва и звездният актьор.

Нери Оксман

Близък на Нери и Брад споделя пред медиите, че двамата бързо се сприятелили, тъй като имат много общи интереси, сред които архитектурата, дизайнът и изкуството като цяло.

Те се радват на чудесни работни и приятелски отношения, които все още не са прераснали в романтични, но има потенциал това да се случи.

Според източника Брад се стреми да прекарва повече време с нея, тъй като я намира за много очарователна. Нери също има брак зад гърба си, тя бе омъжена за аржентинския композитор Освалдо Голихов.

Проектът, събрал Оксман и Брад Пит, носи името „Make It Right Foundation” и цели да изгради домове за хора в нужда и на тези, които са пострадали от урагана Катрина.

Припомняме, че наскоро Брад и бившата му любима Анджелина Джоли вече финализираха развода си и най-накрая са постигнали споразумение.

Източник: woman.bg