Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето на коя дата ще роди Преслава (+ СНИМКА на певицата с наедряло коремче)

Преслава е още едва в началото на бременността си и с приятеля й Павел са на седмото небе от щастие.

„Тя е в самото начало на бременността си. В момента е в края на втория месец. Терминът й е на 26 май. Преси е много щастлива, но е и притеснена да не се случи нещо лошо. От суеверие и страх е предприела тактиката да отрича, когато я питат. Ще потвърди официално в края на февруари”, издаде я певица от „Пайнер”.

По подобен начин постъпи и Деси Слава, която цели 4 месеца не признаваше за чаканото дете.Тези дни Преслава за пореден път отрече да е бременна от приятеля си Пламен Лазаров.

Хитовата певица опроверга слуха три пъти през последните два-три месеца.

„Не е бременна Преслава. Тя, Преслава, през всичките години беше бременна по 10 пъти по медиите. Всяка година по 10 пъти бях бременна”, сподели леко изнервена изпълнителката на „Не се изтриваш” зад кулисите на концерта по случай рождения ден на тв „Планета”.

Поредното опровержение на Преслава не успя да пребори слуховете. Безсилен се оказа и аргументът й, че е понапълняла, понеже приятелят й готви много вкусно.

В бранша продължава да се говори, че добричлийката е в началото на бременността си и от суеверие не искала да сподели благата вест. Както винаги, Преслава посреща с широка усмивка поредната дискусия по свой адрес.

Сред причините за доброто й настроение, разбира се, е любовта, на която се радва вече няколко месеца. „Приказката да не свършва!”, лаконична бе певицата при последната си медийна изява, в която стана дума за щастието й.

Преслава е съгласна, че това е една от най-щастливите й години както в професионален, така и в личен план. Добричлийката обаче не обича да си дава оценки и скромно обобщава:

„Имах късмета да попадна на хубави песни, имах късмета да намеря любовта. Това е! Дай Боже, все така да ми е хубаво на душата”.

Коментари
Зареждане...