Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ето я истинската причина Преслава да крие бременността си

Докато русата й колежка ДесиСлава отговаряше с истина на директните въпроси от рода на: „Бременна ли си?“,  то Преслава е на друг акъл.

Деси заяви, че ако бременна жена бъде попитана директно дали очаква наследник, трябва да се отговаря с верен факт. Брюнетката е избрала друга стратегия – да лъже.

Преди няколко дни Преслава пусна лайв видео във Фейсбук, а феновете й имаха възможност да задават въпроси в коментарите под него, които тя да изчита и после да им даваотговор.

Един неин почитател я запита директно дали е бременна, на което с отегчение топ пайнерката отсече: „Колко пъти да отговарям, че не съм“.

Целият светски елит обаче е наясно с истината – изпълнителката е по-бременна от всякога, ако може така да се каже.

Добричлийката била ултра суеверна и вярвала, че такава свята за нея и любимия й Павел вест трябва да се пази в тайна колкото се може по-дълго време.

Красавицата се притеснявала от лоши очи и зли думи и искала да прекара една спокойна бременност, замазвайки очите на хората, че такава  всъщност няма.

Пайнерката усещала, че има много завистници и зложелатели около себе си, затова направо й настръхвали косите, щом й мине през главата мисълта, че някой може да урочаса най-щастливото събитие в живота й.

Коментари
Зареждане...