Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Фики и Гюлджан в предродилна треска! Ще гледат сина си като султан!

Фики е обзет от предбащинска треска. Певецът е в очакване на раждането на първото му дете в началото на следващия месец и вече започна да се подготвя за големия момент.

Фикрет всеки ден е на пазар със съпругата си Гюлджан и избират дрешки, колички и всякакви други необходими неща за наследника си. Каквото се хареса на новоизлюпените младоженци, те го купуват. Разбира се, всички неща са последен писък на модата и са изключително скъпи.

Изпълнителят дори ограничи нощните си изяви, за да може да прекарва повече време с любовта на живота си. От сутрин до вечер Фики е плътно до съпругата си и й помага за всички. Той я вози с колата, която баща му подари на Гюлджан като сватбен подарък.

Единствено Стораро-младши оставя жена си за час-два, когато е на фитнес. Фикрет не пропуска да тренира сега, тъй като знае, че когато се роди наследникът му, няма да има кой знае колко свободно време.

Синът на Тони Стораро е решен първородният му син да има незабравимо детство и затова смята да го глези като истински султан.

Новият апартамент, в който Фики и Гюлджан живеят, вече е препълнен с бебешки неща. Стаята на очакваната рожба е напълно готова – боядисана в синьо, като за момче, обзаведена с кушетка и препълнена с играчки.

„Искам да имам момче и момиче“, призна преди време Фики, с което загатна, че след време ще правят опити с Гюлджан за поне още една рожба.

Бащата на изпълнителя също с нетърпение очаква да стане дядо за пръв път. Той е готов с подаръците, които да поднесе на внучето си, и изчаква да се появи на бял свят, пише „България днес“.

„Готов съм да бъда дядо“, признава Стораро-старши, които е обещал грандиозна почерпка, щом синът на Фики се роди.

Коментари
Зареждане...