Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Фолк певицата Татяна направи скандални разкрития!

Преди няколко дни фолкпевицата Татяна увеличи гръдната си обиколка. Това ни даде повод да я потърсим и да разберем какво се случва с личния и професионалния й живот, за да я провокира да си направи тази интервенция.

От нея разбрахме, че отново е сама и няма мъж до себе си. Естествено, стана дума и за бившия й съпруг, с който се разделиха преди повече от година, след като й изневери с по-млада жена.

Разбрахме нови пикантни неща за раздялата им, за отношенията й с Благой Георгиев и Адриан Зурков, за видеоклипа в Дубай, за злобните коментари, за новото й начинание и т.н.

– Наскоро поднови силикона в гърдите си. Защо го направи? 

Не ми е било някаква фиксидея или пък да съм се комплексирала на тази тема. Но всички знаят колко много държа на външния си вид, суетна жена съм и реших да се подложа на тази интервенция.

Ще го кажа малко шеговито, но нали родителите подаряват на абитуриентките чифт нови гърди, а пък аз тази година изпращам сина ми абитуриент и реших да си направя такъв подарък (смее се).

Аз съм спортуващ човек, обръщам внимание на женската красота. За мен една жена е красива и женствена не когато е просто слаба, а задължително трябва да има релеф по тялото. Слаба жена без гърди на мен лично не ми допада, не знам как е при мъжете вече… Жената трябва да има овали – хубави гърди, оформено дупе, да бъде слаба и стегната.

– Страх ли те е от подобни интервенции и обмисляш ли да коригираш нещо друго по себе си в бъдеще?

Не се страхувам от подобни интервенции. Дори при тази операция изненадах целия екип, който се грижеше за мен. Бяха много учудени от моето физическо здраве и настроение след операцията. Чувствах се перфектно още веднага.  Не съм от жените, които обичат да си правят всякакъв вид корекции, мислейки си, че това ще ги накара да се чувстват по-красиви и желани.

На мнение съм, че когато жената има нужда от дадена интервенция трябва да я направи, но съм против прекалените неща. Винаги съм разчитала на естествения си чар и красота и това, което Господ ми е дал.   С футболиста Благо Георгиев

– А какво се случва с любовния ти живот и мъжа, с когото обиколи няколко от топдестинациите в света? 

Любимият ми мъж на този етап е синът ми. Бих казала, че съм свободна жена в момента. Дадох си равносметка, че в момента приоритетите ми са свързани с моя син и професията ми. Изцяло съм насочила вниманието си към моите проекти и участията ми. На този етап няма човек до мен.

– По време на почивката си в Дубай успя да заснемеш и видеоклип. От там лесно ли разрешиха да се случи този процес? 

В живота винаги съм била късметлийка и там за пореден път се убедих в това, тъй като успях да снимам част от клипа на „Падам си по теб“ в един от най-скъпите хотели – „Бурж ал Араб“.

Това се случи благодарение на мой близък приятел в Дубай, който работи в съответния хотел. Той ми обясни, че много световни звезди са искали да снимат там, но никога не са позволявали. Аз имах късмета и разрешението да снимам. Успях да направя нещо, което е мечта за всеки един изпълнител – да снима на точно такова място.

 

  – Попаднаха на снимка с футболиста Благой Георгиев и веднага тръгнаха слухове за нещо повече между вас?

Напоследък много често ме свързват с най-различни мъже. Развеселявам се от такива жълти писания. Аз съм популярно име и е нормално да ме следят изкъсо къде ходя, с кого се виждам и снимам.  Благой Георгиев е мой добър приятел, който харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е.

– Приписаха ти авантюра и с Адриан Зурков, познат като Марио от „София ден и нощ“?

– С Адриан се познаваме още преди да започне да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми „Да сме квит“. Общо взето, ме свързват само с хубави мъже, в което няма лошо (бурен смях).  Нека всеки сам прецени за себе си доколко съм близка с всеки един, с който ме свързват. Нормално е на една красива, известна и сама жена да й се слагат различни мъже.

  – Възпяла ли си някой конкретно в песента „За големите мъже“? Да не би да визираш неверния си вече бивш мъж? 

Когато създавах песента, не съм имала план да пиша за някого конкретно. Към днешна дата мога да кажа, че се отнася за определен мъж, но няма да му кажа името.

  – В какви отношения сте с бащата на сина ти? Той помагали ти при отглеждането на сина ви? 

С бившия ми мъж сме в много добри отношения и гадните неща съм се опитала да ги надживея. Все пак ние сме 21-ви век и аз съм над нещата.  Синът ми получава някаква издръжка от баща си, но като цяло си е при мен, живеем си заедно. С бившия ми мъж имаме едно прекрасно дете, което е заченато с много любов. Смея да твърдя, че нашето дете е благословено, искано дете е и създадено с много любов.

Татяна е певицата с най-стегнато тяло в попфолка 

– Смяташ ли, че 20-годишен брак може да се зачеркне с лека ръка? Все пак ти беше от малкото в бранша, които успяха да запазят толкова време семейния уют… 

Ние се разделихме не защото не сме се обичали, а защото в един момент имахме различни приоритети за живота. Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който постоянно иска да се развива и мечтите ми се простират по-далеч от малкия град.

Той вече има второ дете, сбъдна своята мечта, а аз продължавам да следвам своите и да се грижа за сина ми Атанас.  Ние сме заедно от деца, имаше голяма любов между нас, създадохме общ дом. Няма как да се забравят тези години.

– Път назад би ли могло да има и отново да се съберете?

Не мога да говоря в бъдеще какво може да се случи. Вече една година сме разделени, всеки е поел по своя път. Важното оттук нататък е ние да поддържаме едни нормални отношения и да се уважаваме, тъй като имаме общо дете.

– Със сигурност усещаш доста завистливи погледи и коментари от женския пол относно перфектните ти форми. Дразни ли те да бъдеш обект на коментари? 

Напротив, това повече ме стимулира. Дори с новата ми страница, която е свързана с изготвяне на фитнес режими, винаги съм се опитвала да стимулирам и младите хора, и тези на моята възраст. Важно е да спортуват, да се хранят здравословно.

Естествено, няма как да не срещам злоба. Аз съм с почти 20-годишен син, а много често ме бъркат за негова сестра или приятелка. Злобните коментари ме мотивират да бъда все повече амбициозна, да изглеждам още по-добре и да продължавам напред и нагоре.

– Вече имаш и нова страница, свързана с твоята страст в живота – спорта. Изготвяш хранителни и тренировъчни режими и вероятно сега си затрупана с предложения от това естество? 

Това е моя мечта, за която си мисля от доста години. В началото на годината реших да я реализирам. Реших да е отделна страница от тази, която е свързана с кариерата ми като певица. Страницата е свързана със спорт и външен вид.

Получавам всекидневно страшно много писма от мъже и жени. Вече помагам на доста хора. Много абитуриентки ме търсят за помощ, тъй като искат да изглеждат зашеметяващи на бала си. Радвам се, че по някакъв начин помагам на много млади хора.

Жената трябва да помисли за визията си навреме, а не чак когато качи килограми и изпадне в депресия. Винаги съм спортувала, нищо че съм учила в музикално училище и не съм била насочена към спорт. Внимавам с какво се храня и съветвам всички хора да последват примера ми.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментари
Зареждане...