Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Фолкпевица призна за страшна зависимост

Ако доскоро свързваха поп фолк дивата Вероника основно с хитовете й, то от вече година тя е горда със сладките кулинарни изкушения, които предлага в своята кафе-сладкарница за гофрети. Неотдавна обаче, чаровната певица призна, че дълги години се е борила със страшна зависимост.

Вероника споделя, че преди години е била истински зависима от своя вреден навик да пуши цигари. Когато решава, че ще ги откаже, фолк изпълнителката се зарича да е сериозна и безкомпромисна, въпреки силата на навика да държи цигара в ръка, с която трудно се преборила, пише jenata.blitz.bg.

„На днешната дата преди 8-9 (вече не помня точно колко) години спрях цигарите”, пише наскоро певицата и признава, че отказа и от тютюнопушенето е „една от най-големите победи над самата мен след 20 годишна тъпа зависимост”.

Цели 20 години Вероника е била в плен на вредния си навик да пуши цигари. Но пък и освен това е много волеви човек, който щом вземе решение в живота си, пристъпва към изпълнението му.

През 2012-та година чаровната блондинка призна, че след като е спряла цигарите е имала проблеми с килограмите. Това обаче съвсем не я кара да възстанови стария вреден навик.

„Спрях цигарите и качих 6 кг. Започнах диета поради тази причина. Вярвам в силата на Луната и спазвам лунния календар, както и уважавам храненето по метода „Зоната” на Бари Сиърс”, бе споделила тогава звездата. Днес Вероника изглежда повече от добре, в страхотна физическа форма е и активно движи вкусния си бизнес с гофрети.

Коментари
Зареждане...