Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Фурор на срещата с Мегз в Симитли (ВИДЕО)

Мегз направи истински фурор при срещата си с младите хора в Симитли и даде истински урок на политиците. Тя бе посрещната от стотици млади хора, които я гледаха с обожание.

На заснети кратки видеа от събитието се вижда как Каканашева влиза в препълнената зала на местното читалище, а децата крещят името й. Следват бурни аплодисменти и радост.

Изглежда емоцията от срещата с любовта и доверието на младите е била твърде силна дори за непреклонната Мегз, защото на снимки от началото на събитието се виждат сълзи в очите на дизайнерката.

Каканашева разказа на младите си последователи как е започнала от нулата без никакви пари и за трудностите по пътя си до създаването на един от най-успешните модни брандове в страната.

Последователите на амбициозното миньонче я засипваха с въпроси и емоционални изповеди. Засегната бе темата за наркотиците, за смелостта, приятелството и как да постигаме целите си.

Момиче от града сподели, че е жертва на постоянни подигравки и помоли Мегз за съвет как да се справи. Друг младеж от града подари на Каканашева своя собствена стихосбирка, а тя обеща да помогне в популяризирането й.

В края на събитието Мегз призова всички младежи да заседят заедно плодородни дръвчета в двора на местната църква, които да останат завинаги символ на промяната и младостта в града. Засадиха още и цветя на площада на града.

На финала Мегз добави, че иска да създаде младежка организация, чрез която младите да могат сами да решават проблемите в града и държавата. Каканашева каза още, че вярва, че бъдещето е в ръцете на младите и ги призова да станат част от нейната организация.

Като начало

„Ще работя върху конкретни малки цели и проблеми във всеки град, за които, ние младите, ще събираме пари сами и сами – с двете си ръце, ума и качествата ни ще намираме решение. Знам, че можем и когато възрастните го видят ще се включат и те. Ние ще променим мястото и времето, в което живеем„,  убедена бе Мегз, а младите, силно мотивирани обещаха да участват.

Коментари
Зареждане...