Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Гаджето на Преслава – богат само на приказки! Павел живее в апартамента на бивш любовник на певицата!

Бизнесменът Павел Лазаров живее в апартамента на бременната си приятелка – фолк певицата Преслава,подарък от някогашния й любовник Коко Динев.

За сенчестия бизнесмен се твърди, че стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в района на Мездра и Враца, от което натрупал солиден кеш.

Въпреки славата си на баровец и плейбой, той грам не се притеснявал да обитава дома на Преслава, досущ като заврян зет. Излиза, че е богат само на приказки, митове и легенди…

Мълвата гласи, че преди време той се разделил със своя собствен апартамент, тъй като го е оставил на бившата си жена Емилия и детето им.

Тъй като явно нямал толкова кеш, какъвто му приписват медиите, че притежава в изобилие, Лазаров водил Преслава предимно из поляни, планини, гори и реки на релакс, тъй като нямал излишни средства за луксозни хотели и спа комплекси.

Проверка на „Телеграф“ показа, че Коко Динев е зарадвал брюнетката с подарък – апартамент през 2012 г. Двамата имаха афера и се въргаляха в спалнята зад гърба на Емилия в периода 2010 – 2012-а г.

Преслава си издействала жилището с постоянното натякване, че нямала дом в столицата и й писнало да си уреждат секс срещи по хотелите. Манипулацията й отчела резултатност и набързо се сдобила с уютен дом за 300 000 лева в Бояна, разположен в един от най-хубавите затворени комплекси.

Отделно Коко й бутнал бакшиш, с който да си обзаведе апартамента със скъпи мебели. Именно в него се е нанесъл да живее и настоящият й партньор – Павел, от когото изпълнителката чака дете.

Коментари
Зареждане...