Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Гаджето на Преслава и бащата на детето й – Павел преби жестоко диджея на Планета!

Гаджето на Преслава й бъдещият баща на детето й се забърка в поредния кървав скандал.

Павел е смлял от бой диджея на известната пловдивска дискотека Планета.

Инцидентът е станал преди седмица. Жертвата толкова много се страхувала, че чакал отказала да пусне жалба в полицията. Свидетели на простотията на Павел разкриха пред  подробности за скандала.

Причината за агресията му е била повече от тъпа. В разгара на купона където и гаджето му имала участие, Павел отишъл до диджея и му казал да се мръдне защото искал да седне до него.

Музикантът не го познал и потресен от наглостта му казал да си гледа работата. В този момент Павел му вкарал ляв и десен прав.

Това е втори юмручен инцидент с Павел в Пловдив в рамките на месец. Фен на Преслава бе нападнат по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв „Планета” в Пловдив.

Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат заедно.

Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният „телохранител” Павел Лазаров, с когото певицата спи от лятото насам.

Преслава се оплакала на Павел, че въпросният фен сипе обиди по неин адрес и мачото се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк фен още когато го видял.

Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Когато му омръзнало да бие бившия фен на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата и си тръгнал.

Коментари
Зареждане...