Гала към Сузанита: Защо пушиш трева и правиш секс, мило дете? (ВИДЕО)

Родителите на скандалната Сузанита отново дадоха пример как не трябва да се отглежда и възпитава едно дете, по време на гостуването си при Гала.

Докато непълнолетната певица гостуваше на Гала, социалните мрежи избухнаха от омразни коментари. Почти всички потребители изразиха мнение, че 15-годишното момиче просто трябва да бъде държана изкъсо.

Други се ядосваха, че предаването се гледа и от деца, които взимат пример от Сузанита, която пуши, прави секс и се подлага на козметични интервенции едва на 14-15 години.

Не помогна много и поведението на самата Гала, която се отнасяше твърде гальовно със скандалната Сузанита. „Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш“, попита Гала и получи съответният отговор: „Пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири максимум.“

Стигна се и до темата за секса. Сузанита си призна, че е казала на родителите си и не се притеснява от това, което е направила, дори обсъжда въпроса с тях. „Ами то вече е станало, какво да го мисля“, вдигна рамене тя.

В един момент се намеси и Орхан Мурад, който веднага защити щерка си:

„Просто за съжаление Сузи не обича много да учи, а има афинитет към това да бъде известна. Това не значи, че не трябва да я подкрепя. Това, че си е татуирала нещо, не мисля, че трябва да се срамува. Ако играеше в киното роля на проститутка, проститутка ли щеше да е“, възмути се таткото на Сузанита.

По отношение на социалните мрежи, дъщеря му също побърза да се защити и обяви, че има фалшиви профили и именно от тях идвали обещанията, че ще се съблече гола, но лично тя нямала такова намерение.

Източник: fakti.bg