Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

ГАЛА СЕ НАХВЪРЛИ НА ДИНКИ В ЕФИР! Водещата скочи да го души, от охраната едвам я укротиха!

Динко Вълев опъна до краен предел нервите на водещата на предаването „На Кафе“-Гала заради агресивното му поведение спрямо жените.

ЕКШЪН В ЕФИР! Гала скочи да души Динко, едва я укротиха

По време на „Биг Брадър“ той се държа настървено и вулгарно към Луна и Людмила Захажаева, а не е тайна, че преди време преби от бой бившата си приятелка.

Именно за този случай водещата на „На кафе“ поиска обяснение от Динко как е възможно да посяга на жени.

„И Зейнеб да ми е гадже, ако ми изневери с някой дъртак, ще й се случи същото. Бившата ми приятелка заради това я бих.

Вместо да ми каже:

„Ей, Динко, всички изстина“, тя отишла при някакъв 50 и нещо дърт коч, е как да не я пребия?“, коментира в своя защита брадърът. 

Гала обаче му скочи: „А ти защо трябва да я биеш, бе, прати я на дъртия коч ..

Я пуснете едни реклами, да го удуша тука“.

Вражеският тон на събеседниците утихна по време на паузата и до физически сблъсък не се стигна. Динко бе запитан и за катастрофата, при която е загинал човек по негова вина преди години. Ямболлията потвърди за инцидента.

„Да, вярно е, случката е от преди 10 години. Карах по прав път, човек излезе с червена „Лада Нива“, пресече пътя, блъснах го, човекът почина. Бог да го прости, нелеп инцидент! Понесъл съм си последствията“, каза Вълев.

Никой обаче не го попита какви точно са понесените последствия. Според разпространената от столичен седмичник информация, Динко е бил командирован в чужбина от баща си.

Изкарал е 13 месеца при роднини на татко си в безизвестност, а през това време, баща му се погрижил следствената експертиза на два пъти да се провали поради неспазване на процедурата.

В крайна сметка прокуратурата не завела дело, а гражданският процес, който се опитват да спретнат роднините на жертвата, бил прекратен по давност.

Коментари
Зареждане...