Галена и Цветелина Янева с нов дует!

Най-новата дуетна песен на фолк певиците Галена и Цветелина Янева е напълно готова.

Дуетът между двете фолк диви е направен в студиото на румънския продуцент и певец Кости Йонита. Въпреки че изпълнителките не издават много подробности около колаборацията, Цвети Янева сподели от страницата си във фейсбук, че „Дуетът е записан, сега ще се снима клипът!“.

Феновете пък вече са в очакване на предстоящия сингъл, като не крият надеждите си парчето да повтори успеха на „Пей, сърце“ от 2016-а година.

Междувременно Галена вече е готова за своето поредно турне в Америка, което ще стартира до дни. Концертите на певицата са определени за 9 май в Лас Вегас, 12-ти – в Чикаго и 13-ти – в Маями.

“Често пея в чужбина, срещам се с много българи и чужденци, но винаги говоря с гордост за България! Имаме си всичко – планини, реки, море, минерални извори, хубав климат, четири сезона… абсолютно всичко. Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни, прекрасни, красиви“, сподели в патриотичен стил Галена.

Тя допълни още, че целия ни народ трябва да бъде горд със своята националност. „Трябва да сме обединени, трябва много да се държим и да не сме чуждопоклонници“, категорична е певицата