Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Галена преби руса конкурентка! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Галена се оказа голяма съдистка, видя Клюкини. Фолк певицата раздава яки шамари на руса конкурентка за сърцето на мъж.

Хитовата изкълнителка Галена изненада феновете си със садо-мазо елементи в новия си видеоклип към песента „Просто Шоу“.

В него певицата показва на всички свои конкурентки, че може винаги да ги смаже.

В клипа конкуренцията на Галена умишлено е представена като силиконови барбита – фолкпевици, а самата изпълнителка е с визията на лоша r’n’b звезда, която слага всички барбита – фолкпевици на мястото им – в краката й. 

Галена дори стига до краен съдизам във видеоклипа като гаси цигара в окото на руса мацка, а след това я размята като кукла из заведението, в което пее.

По време на снимките е използвана специална техника, както и каскадьори, които са замествали главните действащи лица в екшъна, пише ХотАрена.

Певицата напомня на визията на Риана, когато беше с къса коса.

Галена е отказала да бъде дублирана и сама е изиграла всички бойни епизоди. По време на един от тях, тя била на косъм от тежка контузия, когато въжетата на една от каскадьорките се заплело около краката на певицата и можело да ги счупят.

Бързата намеса на екипа предотвратила сакатлъка. Въпреки инцидента Галена не се уплашила и веднага заснела същата сцена.

В клипа, който е с r’n’b елементи, певицата прилича на Риана, когато барбадоската беше с къса коса.

Във видеото чалгарката се показва с уникални ботуши, които станаха повод за скандал между нея и колежката й Емануела. Двете се скараха коя първа е обула уникалните чизми, които струват 20 000 лева и са обсипани с камъни „Сваровски“, пише „България днес“.

Коментари
Зареждане...