Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Галена разказа за един от най-тежките си моменти

Галена е ставала свидетел на нелицеприятни сцени на свои участия, сподели фолк певицата.

Хитовата пайнерка се впусна в откровения по повод бойните сцени в последния си клип „Просто шоу“, с който шокира аудиторията.

Във видеото певицата напада жена в дискотека, като грабва цигарата от устата й и я забива в лявото й око. После я извлича за косата от сепарето, хвърля я и тя се удря в пилон.

Следва фантастично размятане на жертвата, като агресорката я е хванала за десния крак, както и изтръгване на няколко кичура, вероятно екстеншъни. По време на някоя от хватките героинята, която се играе от Галена, е успяла и да отреже изпънатия среден пръст на жената, заради който и именно й налетя.

С това феновете си обясняват началото клипа, в което Галена излиза от басейн и храни домашния си бухал с женски пръст.  Този свят, в който пренася феновете чрез клипа „Просто шоу“, не е никак чужд на Галена.

 „Не ми се е налагало, но дано не ми се налага, защото се видя, че имам и такива способности. Честно казано била съм свидетел на подобни женски вълнения, така че за мен това не е друг свят“, сподели певицата.

Галена не уточни кога и при какви обстоятелства е ставала свидетел на батални сцени, в които две жени се нахвърлят една срещу друга. Тя обаче разказа за една друга случка в кариерата й.

Веднъж на нейно участие публиката била толкова скучна, че дори не се поклащала в ритъма на песните й. Всички стояли неподвижни и гледали втренчено, докато Галена се раздавала на сцената.

„Спрях песента по средата и казах: „Ако отсреща виждате това, дали ще ви е ок?“. И може би, съумях да го кажа по необиден начин и разчупих леда.

Получи ми се“, сподели тя и допълни, че когато успее да вдигне публиката на крака, да накара всички да пеят и да танцуват, значи си е свършила добре работата и се чувства удовлетворена, пише „Уикенд“.

Коментари
Зареждане...