Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Галин наруши мълчанието! Вижте има ли връзка с Диляна Попова и коя е най-срамната му история!

Галин в момента е най-актуалното име, с най-големите хитове и пълен график с участия. Клиповете му са сред най-гледаните в платформите за споделяне на музика.

В ексклузивно интервю за „ШОУ“, Галин разкри  тайната на перфектната си фигура, какви неприлични предложения е получавал и от кого, ревнив ли е и с кого живее в новия си апартамент.

– Галине, преди години експериментира с нов стил във фолка, а към днешна дата това се превърна в мания и безспорно се харесва от хората. Очакваше ли, че ще станеш фактор в музиката?

– Не съм очаквал, че нещата ще се разраснат чак в такава степен. Доста колеги пробват, експериментират в този стил и това може само да ме радва.

– Изкачването към върха винаги е съпътствано и с подливане на вода, хейтърски коментари… Ти привикна ли вече?

– Предполагам, че винаги е така. Като гледам в световен мащаб какво се случва и на какво са подложени звездите, няма как да го няма това и в България. Нямам проблеми, привикнал съм към нещата.

Живея си добре, не си вдигам качулката на всеки вятър. Да ти кажа, в последно време не се интересувам какво се пише за мен. Преди години се връзвах, дразнех се.

Сега стигат до мен някои писания от жълтите медия благодарение на приятели, които ми ги пращат. Повечето неща са простотии, които нямат нищо общо с мен.

– Приятелството все повече изчезва като взаимоотношение между хората. При теб така ли са нещата и лесно ли допускаш някого в обкръжението си?

– Не мога да кажа, че лесно допускам хора в обкръжението си. Моите приятели са ми от години. За съжаление приятелството наистина изчезва като цяло. Не знам дали изчезва е правилно да се каже, или по-скоро – ние сме на едни такива години, в които осъзнаваме, че нещата са преходни.

Сблъскваме се с нещата от живота и разбираме, че не всичко е вечно – приятелство, връзки и т.н. За мен приятел е доста силна дума и не бих нарекъл всеки така. Не съм предаван, защото на малко хора съм казвал тази дума.

– В последния си клип „MeGusta” демонстрираш тяло, по което въздишат всички жени. Какво ти коства тази перфектна визия и колко време ти отне изграждането й?

– Този тип телосложение е специално за клипа. Хората, които се занимават с фитнес, много добре знаят, че няма как целогодишно да си толкова изчистен и с преса. Може и да има такива хора, но специално при мен става с много труд.

Специално за клипа 2-3 месеца преди това бях изключил от менюто си всякакви въглехидрати. Хранех се със салати и месо. Имаше период, в който толкова много ми липсваха въглехидратите, че на една бензиностанция ми прилоша и усетих как пребледнявам, изби ми пот.

Доста е трудно, особено с това натоварено ежедневие. Целият ми режим е обърнат – не си лягам като нормален човек, тренирам късно вечер, когато останалите спят… Винаги съм имал желание за това и си го постигам.

Искам да кажа на хората, които тренират и се занимават с фитнес, че телосложението ми не е целогодишно така, както изглежда във видеото на песента. Да, през цялото време имам мускули, но специално до такава степен изчистен от мазнини не съм често.

Не е и здравословно да си така непрекъснато. Зимните месеци имаме нужда да ядем повече въглехидрати, да имаш малко мазнинка да ти топли (смее се).

– Спортистите водят доста различен живот, съпътстван с хиляди ограничения – без алкохол, без определени храни… Нощният живот не пречи ли на тренировъчната ти и хранителна програма?

– Лишавам се най-вече от храна във времето, когато чистя мазнините. Без алкохол задължително. През лятото ставам сутринта и на гладно правя кардио, с което ми беше сложно да свикна.

Свързано си е с лишения и поради тази причина не мога целогодишна да поддържам тази преса. Честно да ти кажа, нощният живот не пречи на моя режим. Действам си нещата по режим, без да гледам колко е часът. Най-важното е да си правиш тренировките, независимо кога.

– Предишния път, когато си говорихме, ми сподели, че си си купил апартамент. Нанесе ли се вече и сам ли живееш?

– Нанесох се вече, в апартамента си живея. Много добре се чувствам и го усещам наистина като мое място. Сградата е нова, не са живели други хора преди това и аз съм първият човек, който обитава жилището.

Изцяло моята енергия е в апартамента и не пускам кой и да е вътре, само хора от обкръжението ми. На тези години ми е рано за семейство и деца. На този етап си живея сам.

– Намираш ли достатъчно време за близките си?

– Винаги може и повече. Майка ми идва често на гости. Покрай празниците се събрахме цялото семейство в новия ми дом. Живея сам, но в дома ми винаги има някой – дали ще е член от семейството или някой приятел. Не мога да кажа, че се чувствам самотен, защото винаги има хора вкъщи.

– Безспорно си един от най-желаните секссимволи и се изкушавам да те попитам какви неприлични предложения получаваш? Издай някоя забавна случка?

– Най-често по участия се случва. Сега си спомням, че преди няколко години, тъкмо бях започнал да имам участия, и един собственик на заведение ми предложи да правим тройка с жена му.

Той беше на около 40, а жена му на 23 г. Каза ми, че момичето много ме харесвало и искало да й направи такъв подарък. На мен ми е малко странно да влизам в такива взаимоотношения (смее се).

– Бяха ти приписали връзка с Диляна Попова. Защо? Откъде тръгна тази мълва и познавате ли се с нея?

– Нямам абсолютно нищо общо с Диляна Попова. Нямам спомен дори да сме се запознавали някога. Бях се снимал с нея и това е всичко.

– Имаш дуети с почти всички популярни изпълнители от твоя жанр, а в клиповете сте доста крайни. Какво е чувството да се целуваш уста в уста с Десислава и Крисия Д, да легнеш гол под завивките с Емануела?…

– Чувството е същото, каквото е и с другите жени. Не мога да направя голяма разлика. Повечето от колежките ми са наистина красиви и привлекателни жени, но в клиповете си влизаме в роля.

Няма спор, че е приятно усещането, но го правим главно заради камерата и видеото. Това е една артистична изява. Не съм много притеснителен на тема голота. Нямам комплекси от нея.

Определено не съм нудист, но в такава екстремна ситуация като снимки на клип се събличам. Няма време да се притеснявам, защото има наети екипи и времето си тече. Лягаме бързо под завивките, правим каквото правим, снимат ни и това е (смее се).

– Би ли си хванал гадже от попфолк жанра?

– Човек никога не трябва да казва никога, но не мисля, че биха ни се получили нещата. И двамата ще бъдем изключително заети, интересът ще е голям.

– Ревнив ли си?

– Мислех си, че не съм, но в последно време се убеждавам в противоположното. На този етап ревността ми се изразява по-скоро към приятели, семейство и т.н.

– Как би понесъл, ако половинката до теб е толкова популярна и желана, колкото си ти в момента?

– Имал съм такава половинка и съм се радвал на популярността й, която в един момент стана доста голяма. Не ми е проблем това. За мен е важно, когато застанем очи в очи, да няма превземки, излишно надуване на балона и отношението към мен да е хубаво.

  Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. „ШОУ“

Коментари
Зареждане...