Гейове нападнаха Мистър България! Предлагат неземни суми за любовни ласки! (+ Подробности за скандала)

Photo of author

Мистър България 2016 Йордан Йорданов се ожали, че напоследък много мъже искат секс от него.

Той казва, че след еротична фотосесия за американското издание „Адон“ офертите за секс зачестили, като имал предложения не само от България.

Списанието е модно издание, често пуска еротични фотоси на мъже и голяма част от аудиторията му са гейове, пише „Телеграф“.

Към Йорданов неведнъж е имало оферти за секс от мъже.

„Това винаги ме е забавлявало. Нямам нищо против тези хора. Ако ми се случи мъж да ми предложи секс на живо, то със сигурност ще го ошамаря“, твърди мистърът.

Той казва, че според него да си гей е заболяване. Отказва да каже какви пари са му предлагали, но не отрича и слуха, че най-голямата оферта е 25 бона. Когато му предложили рекордната сума той сметнал, че става дума за шега, по-късно обаче разбра, че всичко е сериозно.

Във фотосесията за „Адон“ Йордан е имал задача да влезе в ролята на Крисчън Грей от поредицата „50 нюанса сиво“.

„Обичам да се снимам, това е моята работа. Знам, че се справям. Имам самочувствието да го призная, както и фенки, които да го потвърдят. Да, в началото ми беше трудно да позирам гол, но аз съм професионалист, хвана ли се на хорото – го играя докрай“, споделя моделът.

Йордан разкри, че е гадже със спряганата за любовница на бизнесмена Християн Гущеров плеймейтка Анджелина.

Той казва, че плеймейтката се е нанесла в дома му след първата им среща.

„Двойка сме от 6 месеца. Заживяхме почти веднага заедно“, откровеничи мачото. Той казва още, че я е откраднал от Гущеров, който излизал с нея след раздялата с една певица.