Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Георги изтри от живота си Златка Райкова! ММА боецът се срамувал от миналото на плеймейтката! (СНИМКИ)

Георги Валентинов изтри от живота си плеймейтката с репутация на лека жена – Златка Райкова. 

ММА боецът Георги Валентинов натири любимата си – плеймейтката Златка Райкова, защото така и не успяла да изчисти своята кофти репутация.

Може днес русата красавица да се е вживяла в ролята на улегнала дама, успешна дизайнерка и бизнес дама,  но тя така и не успя да избяга от образа си на фатална плеймейтка, овършала креватите на знайни и незнайни състоятелни господа.

Макар че този факт не тормозел душевно блондинката, Георги смятал, че нейното реноме уронва неговия престиж, а именно – на сериозен спортист, изявяващ се в елитните смесени бойни изкуства.

Още след като стана ясно, че Златка е забърсала атлетичния младеж, той автоматично се превърна не като ММА боеца Георги Валентинов, с когото Златка Райкова има връзка, а като „гаджето на Русата Златка“.

Една Коледа – за много желания!Една нова година за много мечти!Една цяла година за много успехи!Весели празници! 🎄🤗❤️😘❣️

Публикувахте от Златка Райкова в 25 декември 2017 г.

А веднъж медиите лепнат ли един етикет, няма сваляне и Георги добре го знае…

От упоритост е решил да вземе нещата в свои ръце  – да не допуска половинката си Златка да му прави компания в публичния аспект на неговия живот. Става дума за облика на спортиста, изграден в в Интернет.

Оказва се, че в профилите в социалните мрежи на Жоро за Райкова място няма. Валентинов има публикувани снимки със свои близки хора, но с плеймейтката няма нито една.

В мрежата той я избягва като дявол от тамян, а публикациите му са съсредоточени най-вече върху спортните му начинания. Критиците са категорични, че боецът се срамува от своята любима и не желае да бъде в нейната сянка.

Не ще да бъде известен пред обществото и света като „гаджето“, а като отделна и достойна личност,  благодарение на спортните си постижения.

Популярното минало на Златка му носи само минуси и затова той предпочитал да стои далеч от него, поне в публичното пространство. В личния им живот само те си знаят как стоят нещата.

Коментари
Зареждане...