Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Гери-Никол си хвана за гадже депутат, който е с 20 години по-възрастен от нея! (СНИМКА)

Гери-Никол си хвана депутат, 20 години по-възрастен от нея.

Преди броени дни поп дивата обяви, че тръгва на лов за мъже. Очевидно късметът й се е усмихнал веднага.

Любопитна снимка се върти из онлайн мрежата. На нея притежателката на яката дупара е в обятията на доста по-възрастния от нея политик от ДПС Ерджан Ебатин.

Фотото е правено навръх именния ден на певицата, който явно е отпразнувала в неговата компания.

Оказва се, че Гери-Никол не случайно е попаднала в опасна близост с Ебатин. Освен като кадър на ДПС, той се подвизава и в ролята на собственик на развъдник за кавказки овчарки.

Благодарение на животните той изкарва луди пари, продавайки ги на шейхове и милионери. А варненката явно бързо се ориентира откъде изгрява слънцето.

Общи приятели на двамата разкриват, че Гери-Никол все още не е получила пухкав четириног подарък от политика. Но той явно е успял да я омае с други трикове.

От снимката си личи, че двамата не се познават от вчера и от днес и видимо таят топли чувства един към друг. А дали вече са ги консумирали, оставяме ан вас да прецените, пише „България днес“.

ДПС-рят не пропусна да се изфука с приятната си и доста сексапилна компания. Той публикува общият им кадър в социалните мрежи и добави мило послание. 

„Направо ги убивам, Гери-Никол! Пожелавам ти да си все така усешна, амбициозна, човечна, каквато винаги си била“, написа Ебатин.

Разбира се, под снимката заваляха доста негативни коментари, дължащи се на голямата възрастова разлика между двамата героя от нея. Това принуди политика да влезе в обяснителен режим.

Той разясни, че с Гери-Никол се познават от 20 години и са просто добри приятели…

Коментари
Зареждане...