Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Гери-Никол в жестоки скандали с баща си заради връзката си с Благой

Любовната авантюра между Благой Георгиев и Гери-Никол може да струва една кариера на младата дива.

Плейбой №1 в родния футбол е нажежил до червено отношенията между Гери-Никол и основния й спонсор – нейния баща Николай Георгиев, по прякор Ники Цайса.

Току-що развел се с татарката Есмер Омерова, Георгиев не издържа дълго като ерген. Бившият полузащитник на националния отбор оплете в мрежите си най-желаната арендби дива на родната сцена, а от близо месец двойката живее под един покрив в апартамента му в София.

По обясними причини от този факт Ники Цайса никак не е щастлив. Амбициозният баща има непоносимост и алергия към футболисти, тъй като Благой не е единственият, с който любимата му дъщеря е имала вземане-даване.

За да вразуми 19-годишната певица, бизнесменът се надигнал от Варна и без предупреждение се появил в софийското жилище, което й купи. Двамата имали ожесточен спор, в който Цайса се опитал да убеди певицата, че 36-годишният татуиран футболист не е за нея, най-малкото заради имиджа му на неспасяем плейбой.

Скандалната изпълнителка обаче, от пиадестала на това, че вече е пълнолетна, отсякла на баща си, че не смята да се съобразява със съветите му, а да послуша сърцето си.

„Гери-Никол е нагазила надълбоко с чувства. Много е влюбена в Благо, а явно и той в нея, след като вече близо месец не излиза от любовното им гнездо и както беше се абонирал за нощните клубове, така изведнъж меракът му за нощен живот секна“, коментират близки до новата светска двойка.

За да бъдат с Гери-Никол максимално време заедно, футболистът наистина е преустановил набезите из кръчмите. А случаите, в които напуска любовното ложе, са заради тренировки в компанията на ММА-състезателите Даниел Илиев и Георги Владимиров. 

След като не могъл да излезе на глава с непокорната си щерка, Ники Цайса вдигнал ръце. Скандалът помежду им приключил с репликата

„Прави каквото искаш!“

като по този начин бизнесменът отстъпил пред любовта на Гери-Никол и известния Благой.

Коментари
Зареждане...