Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Глория наду нови джуки

Глория наду нови джуки, певицата се окепази от манията си да изглежда по-млада

Глория отново напомпа устните си забелязаха папараците. Суетната прима на фолка е прекалила с разкрасяването и изглежда като гротеска.

За последната хиалуронова процедура певицата е пръснала 2 бона в елитен разкрасителен център. На който е редовна клиентка.

Глория е прочута с множеството си козметични корекции. Които е правила не само по лицето си.

Но и по цялото си тяло. Тя е първата у нас жена, която се осмели да намали ребрата си с едно за да се сдобие с тънка талия. Сред слуховете е и този, че е удължавала краката си.

Въпреки, че не признава за интервенцията се говори, че специалисти са й поставили шини, с които са удължили крайниците й с цели 6 см.

Певицата се е сдобила и с чисто нова брадичка. От далеч се вижда, че тя е по-издадена напред. С което прави лицето й да изглежда с ярко изразени черти. Пайнерката е сложила силикон в гърдите си както и в устните. Факт, в който никой не се съмнява.

Правила си е лифтинг, премахвала е увиснала кожа, отстранявала е стрии и целулит. Това са само част от жертвите в името перфектната фигура, които примата на „Пайнер” е изтърпяла. Във фолк средите се говори, че освен изброените до тук корекции Глория си е сложила и импланти в скулите и е коригирала носа си.

За всичките си естетически подобрения фолк дивата е профукала повече от 50 хилядарки. И то с единствената цел да не изгуби вечната си младост, предават от електронното издание retro.bg.

Коментари
Зареждане...