Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Годишен хороскоп за 2018 – Лъв

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас.

Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за някои непредвидени промени. Добрата новина е, че след това всичко ще бъде точно, както сте го искали.

Това важи най-вече за въпросите, свързани с личния ви живот. През февруари не предприемайте излишни рискове, а най-добре се въздържайте от такива.

Не променяйте нищо в подхода си в работата. Март и април може да наложат наемането на повече хора в екипа ви, ако се собственик на бизнес. Не се залъгвайте, че работата ще намалее и потърсете верни помощници.

През май на хоризонта ще се появят изключителни възможности за разширяването на бизнеса ви. Няма и съмнение, че трябва да се включите в това начинание. Това ще наложи да забравите за ранна лятна почивка, изобщо – не се надявайте, че лятото ще е като предишните.

Вероятно ще може да организирате почивката си в движение и не с продължителността, на която се надявате. Всичко това ще бъде компенсирано през септември. Тогава ще имате своето красиво време за приятни изживявания със семейството ви.

Октомври и ноември ще дадат първите плодове на неуморния ви труд през годината. Някои от представителите на знака може да преминат към узаконяване на връзката си. Есента ще бъде истински семеен празник за вас.

Декември може да постави на преден план някои дела, които не сте успели на довършите.

Но всичко ще бъде в рамките на възможното и няма да бъдете притискани от времето или непредвидени обстоятелства.

През 2018 година ретроградни периоди на движение ще имат следните планети. Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година от 23 март до 15 април; от 26 юли до 18 август;  от 17 ноември до 6 декември.

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника. Венера – периоди на ретроградност през 2018 година От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си.

Не започвайте любовна връзка през този период. Марс – период на ретроградност през 2018 година от 27 юни до 27 август.

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Коментари
Зареждане...