Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Годишен хороскоп за 2018г. зодия Дева

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018.

Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и желанието да промените основно личния си живот и битието. Изборът е нелек, но до началото на февруари ще трябва да отчетете накъде клонят везните.

Важното е да вземете решението сами, без да се влияете от съветите на роднини или приятели, колкото и близки да са ви те.

Началото на пролетта ще внесе повече яснота във всекидневието ви. Може да ви се наложи да съкратите броя на излизанията и ще трябва да поемете повече отговорност. Обърнете внимание на финансовото си състояние и разходите, които бихте могли да намалите. Това съществено ще помогне за постигането на целите ви.

В началото на лятото на преден план ще излезе решаването на имуществен въпрос. Именно там, вероятно, ще са ви необходими доста средства. Очаквайте помощ от роднини, но бъдете готови да се справите сами.

Време за почивка ще има в края на летния период. Може да опитате нещо ново. Не се колебайте да посетите място, на което не сте били и да прекарате отпуската си по начин, който до момента не сте правили.

Есента ще бъде най-балансираното време през годината. От вас няма да се изискват допълнителни усилия, но не бива да изоставате от работното си темпо.

Това е добър период и за промяна в семейното ви положение. Ако сте сигурни и доволни от връзката си няма защо да отлагате една по-сериозна стъпка в отношенията си.

Зимните месеци може да помислите за смяна на интериора в дома, но само ако е изключително наложително. Бъдете внимателни относно битови инциденти, като наводнения например.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година: Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година от 23 март до 15 април; от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника. Венера – период на ретроградност през 2018 година От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си.

Не започвайте любовна връзка през този период. Марс – период на ретроградност през 2018 година от 27 юни до 27 август Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Коментари
Зареждане...