Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Годишен хороскоп за Скорпион 2018г.

Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година очаква представителите на знака Скорпион.

Пред вас ще се разгърнат много възможности за развитие, но няма да са ви необходими кой знае колко усилия, за да се възползвате от тях. Все пак съществува минимален риск да се отпуснете прекалено и да не успеете да се възползвате от своя шанс. Не го допускайте. 

Пролетта ще е заслужено време за почивка, така че с чиста съвест може да планирате кратко или не толкова кратко пътешествие до мечтана дестинация. Средства няма да ви липсват, но е добре да предвидите подобни разходи по-отрано.

През май може да ви обземе меланхолия, поради липса на ясна цел. Това зависи само от вас, така че набележете следващия връх за покоряване в служебен план и смело пристъпете към покоряването му. Не забравяйте, че преди залез е най-тъмно.

Противно на традициите запълнете лятото с работа. Докато останалите са намалили темпото на работа и активност ще може да прокарате много от идеите си и да надминете конкуренцията. Не оставяйте летните месеци да преминат в безгрижие. За още една почивка ще имате време през есента.

Началото на септември ще изкара на преден план решаването на семеен въпрос. Вслушайте се в своите собствени нужди и желания. Нищо не е по-важно от самите вас и комфорта ви.

Само се замислете дали голяма част от него не се осигурява от човека до вас. Октомври и ноември са подходящи за леки ремонтни дейности по дома.

Имате нужда от смяна на обстановката, за да обновите и идеите в глават си. Декември ще постави нещата на мястото им и ще ви даде отговори на най-важните въпроси, свързани с личния ви живот. Не бързайте да се впускате в реализирането на нов проект.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година: Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година от 23 март до 15 април; от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера – период на ретроградност през 2018 година От 6 до 16 ноември.

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си.

Не започвайте любовна връзка през този период. Марс – период на ретроградност през 2018 година от 27 юни до 27 август Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Коментари
Зареждане...