Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2018г.

Началото на годината може да ви поднесе противоречиви събития, но лошото бързо ще остане зад гърба ви.

Използвайте първите два месеца на Новата година активно за решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Активността в работата ви ще ви донесе повече самочувствие и увереност, така че не пренебрегвайте усилията и в тази насока.

През март проблемите в семейството ще може да бъдат разрешени лесно с повече настойчивост и последователност от ваша страна. Половинката ви ще иска да види, че може да разчита на вас и заедно да градите бъдещето си. Дадени веднъж, обещанията трябва да се спазват.

В края на пролетта и началото на лятото бъдете по-внимателни със здравето си. Това е благоприятен период, в който да се опитате да се разделите с вредните навици и да започнете един по-здравословен начин на живот, наситен с повече движение.
Лятото, отдадено на работа ще ви донесе изключителни дивиденти. Не се фиксирайте върху факта на забавената почивка, защото благодарението на усилията ви през този период ще си осигурите едно много безоблачно бъдеще.
През септември и октомври може да преживеете сериозни сблъсъци с конкуренцията. Това е време, когато може да се наложи да се разделите с някои сътрудници, за да поемете по-силни по своя път.
Последните два месеца на годината ще ви дадат заслужена почивка от трудност и изпитания. Времето ще благоприятно за планирането на продължителна семейна почивка. Може да помислите за смяна на жилището с по-голямо и по-удобно.
Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година: Меркурий – периоди на ретроградност през 2018 година от 23 март до 15 април; от 26 юли до 18 август;
от 17 ноември до 6 декември
По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника. Венера – период на ретроградност през 2018 година
От 6 до 16 ноември 
В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт.
Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период. Марс – период на ретроградност през
2018 година
от 27 юни до 27 август
Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Коментари
Зареждане...