Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Горчиво! Слави Трифонов се сгоди за 25-годишна красавица! (ПОДРОБНОСТИ ЗА ГОДЕЖА)

Слави Трифонов се сгоди навръх Нова година в столицата на Обединените арабски емирства – Абу Даби.

Годеницата на Трифонов е 25-годишно момиче, чиято самоличност обаче се пази ревностно в тайна от гологлавия шоумен, писа „Уикенд“.

Трифонов прекарал новогодишните празници в 5-звездния хотел „Хаят” в Абу Даби в компанията на тайнствената си приятелка и нейната сестра.

Шоуменът е изключително потаен, стане ли въпрос за личния му живот

Водещият от Би Ти Ви отлетял за Обединените арабски емирства на 30 декември и изкарал цяла седмица с любимата си и нейната родственица. Нощувка в апартамента, който Слави наел в хотела, струва над 850 евро на нощ.

По време на тузарската отпуска, Слави подарил годежен пръстен с диамант на възлюбената си, категорични са хора от екипа на „Шоуто на Слави”. Даже и те обаче не знаят подробности за тайнствената красавица в живота на шоумена от Учин дол.

Той е изключително потаен, стане ли въпрос за личния му живот. На никой не беше казал, че ще прекара Нова година в Абу Даби и че ще се сгодява, научихме впоследствие”, признава човек от „Шоуто на Слави”.

Първоначално Трифонов мислел да изкара празника в Куба заедно с цялото си семейство, но внезапната смърт на баща му Тодор осуетила ваканцията. В последния момент той си направил резервацията в емирството.

Според мълвата, която се носи сред екипа на Дългия, годеницата му е родом от Перник и е от заможен род.

Слави се запознал с нея преди месеци, след като се нанесъл в имението си в Кладница и се регистрирал адресно в община Перник. Бащата на изгората на Трифонов одобрявал връзката на щерка си, макар тя да е чувствително по-млада от именития си годеник.

Коментари
Зареждане...