Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

ГОРЕЩО! Венета Райкова се развела заради апартамент ?

Няколко дни след началото на новата година, водещата Венета Райкова обяви публично, че се развежда със съпруга си Тихомир, като оставя зад гърба си 13 години брак.

Версия: Венета се развела заради апартамент?

Това тя направи със статус във Facebook, като допълни, че няма да говори по темата. Това е доста странно, тъй като тя охотно коментираше личния си живот през годините.

Няколко дни по-късно наля още масло в огъня като се зарече, че повече няма да помирисва мъж. И ще се занимава с отглеждането на сина си Патрик, ще си пише книгите и ще си прави интервютата.

Тръгна обаче слух, че развод ще има, но той щял да бъде фиктивен. Заради делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка.

Райкова е осъдена на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването „Горещо“.

Тя осведомяваше публиката как върви делото и призна, че съдиите са присъдили 30 000 лева на Юксел.

В процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик. Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

Смята се, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо.

Според други източници обаче, Венета е платила дълговете си към Кадриев и разводът ѝ с Тихомир е заради проблеми в семейството.

Коментари
Зареждане...