Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Гръмнаха гърдите на чалга певица! (СНИМКИ)

Силиконовите гърди на фолкпевицата със сръбски корени – Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха нейни почитатели.

Марина, която от малка живее и пее в България, не спира да публикува свои разголени снимки.

Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнообразни сластни пози. На един от кадрите се вижда тревожното състояние на гърдите й.

Публикувахте от Марина Тошич / Marina Toshich в Сряда, 25 юли 2018 г.

„Изглежда сякаш шевът след поставянето на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един момент може да изтече“, коментират с присвити очи разтревожени почитатели на блондинката.

Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя голяма от част тялото си на въображението.

Публикувахте от Марина Тошич / Marina Toshich в Понеделник, 13 август 2018 г.

След хирургическа интервенция за поставяне на силиконови импланти има период, в който шефовете ясно си личат.

Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите предпочитат да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич наскоро си е правила операция, или изпитва проблеми с имплантите си.

Тревожната снимка е направена на един от луксозните плажове на тузарския курорт Сен Тропе.

От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и престижните курорти на Френската Ривиера. На всички кадри тя позира сама, като не е ясно кой я придружава на екзотичната почивка.

Младата певица е убедена, че на този етап от професионалната си реализация едно сериозно обвързване само би й попречило. В момента цялата й енергия е съсредоточена в създаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

„Аз съм едно сръбско момиче, което отдавна имаше желание да пее, още когато видях за първи път песните по телевизия „Планета“, и ми се създаде една мечта, която се радвам, че сбъднах.От 9-годишна мечтая да стана част от „Пайнер“, откровена е Тошич

Коментари
Зареждане...