Гущеров и Светлана Василева подписаха! (СНИМКИ)

Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров ще вдигнат пищна сватба на 12 юли, но миналата седмица са сключили граждански брак в ритуален дом в столицата.

Двойката е подписала официалните документи, за да не се занимават с такива подробности в най-щастливия ден от живота си.

https://www.instagram.com/p/BkshXMMnpUq/?hl=bg&taken-by=svetlana_gushterova

Това е традиционна практика – младоженците подписват предварително, облечени в дънки и тениски, а на самата сватба са с костюм и бяла рокля, насочвайки повече внимание към ритуала в църквата.

Сключването на гражданския брак е било инкогнито, като на него са присъствали единствено кумовете Милена и Николай. В ритуалната зала не са били дори роднините на младото семейство.

https://www.instagram.com/p/BjqdnJ7nkvf/?hl=bg&taken-by=svetlana_gushterova

След церемонията четиримата са отишли в столично заведение, където са отпразнували щастливото събитие. Далеч по-пищно ще е тържеството на 12 юли, когато празникът е двоен – освен сватба ще бъде отбелязан и рожденият ден на Гущеров.

В популярен столичен хотел първо ще има коктейл за добре дошли на гостите, а час по-късно ще започне и тържествената вечеря. Големите очаквания са към бялата рокля на Светлана, която по предварителна информация струва десетки хиляди левове.

За подписването тя избра рокля на дизайнера Борче Ристовски, а на пръста й вече блещука халка, пише ПИК. източник: „България днес“

Източник: hotnews.bg