Хитмейкърът-плагиатът Оцка отива на съд! Присвоил парите на влиятелен турчин!

Влиятелният турчин Юзир Юзиров, който държи една от най-оборотните дискотеки в Белгия, инвестирал почти 1 милион в компанията и телевизията на Оцко – един от най-големите чалга хитмейкъри у нас, узна ексклузивно HotArena.

 

След скандала с фирма „Пайнер“, за която Оцко преди работеше, той си направи нова компания и лейбъл „Hit Mix Music“ и даде заявка, че ще надмине димитровградската империя по успех. ПР-ката на Йорданчо Василковски, както е истинското име на композитора , Радина -издействала финанси от богаташа Юзир Юзиров, но не след дълго, влиятелният турски бизнесмен видял, че налице няма кой знае какви резултати. Тогава започнал да се съмнява, че Оцко просто си присвоява чужди пари и за да има справедлив изход от ситуцията – наел адвокати и завел дело.

 

Органи на реда дори конфискували всичко от офиса на Оцко, намиращ се на бул. „Тодор Каблешков“ и в момента в него няма нищо.

 

Наглостта на Василковски обаче била огромна и той предприел контра действия. Преправил част от договорите – на Кристиана, Ангел и Лорена и др., със задна дата, уж че официалните им взаимоотношения стартирали преди да се появи турчина в играта. Hit Mix Music си остава за Юзиров, а Оцко действа по нова компания с горе посочените певци, без да му дреме особено, че срещу него тече дело, по което може и да от губещата страна.