Хороскоп за 20 март 2018

Овен

Енергията на деня може да я използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава с лекота и без особени проблеми. Проявите ви на добронамереност и услужливост ще направят и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Телец

Днес може да се наблюдава упадък на духа ви, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на позитивни емоции. Трябва да намерите някакъв начин да промените нещо в живота си.

Близнаци

Днес не се очакват непредвидени ситуации и неловки ситуации, но опитите да придвижите нещата напред може да са изправени пред препятствия. Колкото по-активни сте, толкова повече ще чувствате съпротивата на околната среда. Бъдете икономични и харчете разумно.

Рак

Не е изключено нещата да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Не е време за търсене на виновни лица. Вместо да хабите нерви, гледайте да се наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, все ще измислите нещо.

Лъв

Ако не разчитате толкова на късмета си, колкото на собствените си сили, то може много да постигнете в този ден. Общуването с колеги изисква повишено внимание: възможно е вашите думи да бъдат неправилно възприети и изтълкувани.

Дева

Възможно е да ви е малко напрегнато днешния ден. Главното условие днес е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. За да ви е мирна главата и да избегнете конфликти, не изказвайте открито своето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите.

Везни

Денят изисква пасивност в действията и уединение. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Подходящо е за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела.

Скорпион

Склонни сте да предприемете някои нови действия, но бъдете внимателни, защото денят има двойствена характеристика – позитивна и негативна едновременно. Заемете се с тези дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие и няма да ви натоварват.

Стрелец

Днешният ден не може да се нарече многообещаващ. Препоръчително е да не поемате много задачи, а само такива, които не изискват много усилия. През втората половина на деня намаляват позитивните тенденции, така че бъдете предпазливи.

Козирог

Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с колегите ви и/или да възникнат някои проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в думите си и не давайте воля на емоциите си – така ще се предпазите от конфликти.

Водолей

Денят е благоприятен за уединение, почивка, интелектуални занимания. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко.

Риби

Денят има двойствена характеристика. Не се впускайте в импулсивни действия. Всяко нещо премисляйте по няколко пъти. Подходящо време да се отдели на семейството, общуване с по-възрастни родители, роднини. Сега може да потърсите прошка или да оправите някоя грешка.