Хороскоп за 20 октомври

ОВЕН

Трудности

Без компромиси работата няма да върви и ще се чувствате потиснати. Временни здравословни отклонения ще затруднят Овните през този ден при осъществяване на намеренията, въпреки, че преобладаващата част от зодията ще са доста активни. Към проблемите се прибавят и пречките от ваши противници които в много случаи си оказват влиятелни хора.

ТЕЛЕЦ 

Външни пречки

Повечето от вас ще са делово ангажирани днес. Много движение, опити за реализация на отдавнашна цел, или на такава, която в настоящия момент силно ви интересува, но условията не са особено подходящи за достигане до успех. Основните причини са липсата на стабилни обстоятелства, и постоянните промени ва административно ниво.

БЛИЗНАЦИ

Силно напрежение

Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. За този ден е характерно силно напрежение при Близнаците и проблеми във взаимоотношенията. В личен план те обхващат интимните, а по отношение на деловите цели фиксират острите несъгласия и кавгите с някого, поради което мнозина ще преустановят контактите с въпросните лица.

РАК

Нерви и напрежение

Прями и откровени, ще изисквате същото и от другите в името на общите ви интереси и съжителство. Напрежението при Раците няма да е по-слабо от валидното за предните три знака. Има надежда да преодолеете пречките, с които се сблъсквате в момента, или да настъпят промени,които ще организират реализацията на интересуващите ви въпроси по различен начин. Ще се утвърдите!

ЛЪВ

Бъдете по-търпеливи

Днес сте особено работоспособни и хората около вас го забелязват – постоянно сте в движение. Стремежът на Лъвовете да се реализират в делови план по нов начин е крещящ, а в някои случаи дори безпардонен и придружен с тежки удари по противниците. Имайте търпение и поддържайте равновесие във взаимоотношенията с околните. Макар и не веднага, ще осъществите целите си.

ДЕВА

Не се раздвоявайте

Решаването на личен проблем не търпи отлагане, колкото по-скоро го направите, толкова по-добре за всички около вас. В условията на действащите влияния и механизми, не е чудно, че и представителите на Дева са силно изнервени, и търсят начини да преодолеят пречките, които постоянно изникват на пътя им. Сега е необходимо да се стабилизирате и да насочите категорично мисленето си в една посока.

ВЕЗНИ

Разчитайте на себе си

Някои от вас ще получат предложение за нова работа и ще сключат дълготраен договор. Не се колебайте и приемете. Няма съмнение, че представителите на Везни са твърде активни за осъществяване на намеренията си, както и това, че не им липсва късмет, но битките за надмощие не са печелившата сфера за действия, още по-малко, когато разчитате на нечия помощ.

СКОРПИОН

Съдбата ви подкрепя

Ще приведете в действие плановете си и със собствени усилия, а също и с чужда помощ ще стигате до резултатите, които търсите. Твърде възможно е вашата сполука през този ден да остане невидима, ве само поради обстоятелството, че денят е почивен. Но тя безусловно ще се превърне в неопровержим факт през близките дни,защото съдбата подрежда нещата по такъв начин.

СТРЕЛЕЦ

Ще осъществите намеренията си

Добре преценявайте действията си, не правете неща, които да ви отдалечават от другите. Чрез строги и непоколебими действия, Стрелците ще демонстрират решителността си за осъществяване на целите си. Ако става въпрос за нещо по-значително, събота може да се окаже неподходящият ден, но през идващите делници, реализацията на стремежът ви ще се осъществи в пълнота.

КОЗИРОГ

Необходима е категоричност

Трайно ще съхраните в себе си поуката, която днешните събития ще ви поднесат. Вашата реализация е осъществима, но мнозина от Козирозите не са достатъчно стабилни, и постоянно сменят решенията ви. Стабилизирайте се и ще успеете. При бизнесмените успехът не е съвсем сигурен, защото противниците им постоянно намират начини да пречат за осъществяването им.

ВОДОЛЕЙ

Действайте напористо

Любовта ви зарежда с енергия и насърчава да сте добри. Добрият късмет работи за вас, но ако разчитате само на него, без да се концентрирайте върху делата си, вероятността да успеете силно намалява. Мнозина ще загубят доста ценно време в опитите си да докажат своето предимство пред приятели или съперници. Денят е хубав за финансови печалби. Иначе денят е доста хубав за реализация.

РИБИ

Ефективен напредък

Комуникациите днес са на желаното от вас ниво. Този ден е много благоприятен за Рибите. Ако се ангажирате с пряко изпълнение на делови задачи може да възникнат проблеми, но всичко свързано с контакти и разговори относно вашите намерения за бъдещето ще има значителен ефект. Не се съмнявайте, че предстоят чудесни промени.

Източник: glas.bg