Хороскоп за 23 март 2018

Дневен хороскоп ОВЕН

Ориентирайте се към самостоятелност

Днес сте абсолютно непредсказуеми. Дори хората, които ви познават не биха могли да предвидят следващата ви реакция. Не е изключено преобладаващото мнозинство от зодията да насочат вниманието си към реализацията на материална цел. Ако действате самостоятелно за осъществяване на намерението си, шансът зя успех е налице. Решите ли да работите в партньорство, ще настъпят остри разногласия.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Напрежение

Нещата ви ще потръгнат и ще приемат по-динамичен ход. Петък не е от благоприятните дни за Телците. Дразнимостта ви е нараснала, а в такива случаи винаги възникват ситуации свързани с повишено напрежение. Необходимо е да се пазите от атаките на противниците си, и да избягвате конфликтите, за да не последват вредни или нежелани изменения.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Съобразявайте се с влиянията

През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Не правете опити за моделиране на действащите условия според собствените ви желания. По този начин ще предизвикате допълнително напрежение, което едва ли помогне за осъществяване на целите. Петък подчертава, че навлизате в нов период от развитието си. Това е важно начало.

Дневен хороскоп РАК

Владейте нервите си

Ако се нуждаете от съвет или силна подкрепа, потърсете я сред онези, които уважавате и обичате. Благоприятен ден, през който Раците ще реализират материалните си цели, а постиженията на някои от знака ще са значителни. Нещото, с което мнозина от зодията трябва да се справят своевременно, е нервността. Овладейте негативната си емоционалност, за да не се сблъскате с проблеми.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Мощни действия и успех

Действайте самостоятелно днес, не работете с много хора, защото това е възможно да ви донесе разочарования. Лъвовете прекрасно съзнават, че ще извоюват сполуката си на базата на повече усилия и категоричност във взаимоотношенията. За ангажираните с бизнес този стил е задължителен. При някои е възможно да настъпят трансформации и отношенията силно да се опънат. Случи ли се, следва раздяла.

Дневен хороскоп ДЕВА 

Успех, но не занижавайте бдителността

Срещате се с хора, които могат да ви бъдат много полезни при дейността ви. Изразителната активност на Девите през този ден е очевидна гаранция за успех в реализацията на целите, но сдържаността и овладяването на нервността е не по-малко важно за хармонията във взаимоотношенията. Позициите ви са предимствени, но се пазете от коварните удари на враговете.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

В зората на успеха

Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Спестете ги на близките си, за да не ги натоварвате допълнително с грижи. Все още Везните са нестабилни, подложени на променливи мнения и настроения, а външният натиск предизвиква ярко емоционално напрежение. Не се поддавайте на моментната ситуация. Стъпили сте на прага на чудесен четиримесечен период, през който всичко ще си дойде на мястото.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Успешни действия

Виновни можете да се окажете, ако не спазите договореностите и пострада работата ви. Скорпионите са ярко динамични, но и силно нервни през този ден. Второто е излишно, защото няма налице причини, които биха предизвикали проблеми за реализацията на целите ви. Особено успешно ще преминат контактите в обществените среди и преговорите, които някои ще водят.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Реализация на планираното

С желание сте да запознаете повече хора с идеите си и начините на тяхното реализиране, но бъдете внимателни. Многопосочната активност на Стрелците е съпроводена с добри възможности за осъществяване на планирани цели от делово естество, както и със сполучлива изява по въпроси свързани с личните цели. Разкриват нови възможности за напредък, които възникват на база делови контактите.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Твърде плодотворен ден

Вътрешната ви убеденост, че сте на прав път е гаранция за успех. Козирозите ще завоюват безспорен успех през този ден в личните или деловите си ангажименти. Пряко ангажираните с професионална дейност може да се сблъскат с проблеми и неприятности, но бързо ще ги преодолеете. Твърде успешно ще са деловите контакти. Постигате и финансов успех.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Смесени влияния

Денят ви ще е изпъстрен със срещи и емоционални преживявания. Положителните и отрицателните влияния върху Водолеите са почти изравнени, и ясно е подчертано, че в някои направления ще ви върви, а в други – не. Успешни ще са обществените контакти и реализацията на деловите цели, но личните ви намерения може да останат неосъществени.

Дневен хороскоп РИБИ 

Владейте се

Ако делата ви не се развиват в посоката, която желаете не се ядосвайте. Личният късмет на Рибите е изразителен през този ден, но разгръщането на различните ситуации в петък, едва ли ще зависи само от него. Избягвайте остротата в отношенията с околните. За момента ситуацията около вас не е достатъчно стабилна, а в такива случаи проблемите често се раждат от нищото.

Източник: glas.bg