Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Хороскопът на Алена за сряда 17 януари предупреждава следните зодии:

Хороскоп на Алена за зодия Овен
Обадете се на онези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте, особено ако не сте ги поздравили за Новата година. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и работа.

В службата не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи.

Хороскоп на Алена за зодия Телец
От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за задършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.

Хороскоп на Алена за зодия Близнаци
Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани.

Хороскоп на Алена за зодия Рак
Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни.

Хороскоп на Алена за зодия Лъв
Денят ви носи успешни начинания. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи заради завист към професионалните ви успехи.

Алена предупреждава зодиите в хороскопа си за сряда

Хороскоп на Алена за зодия Дева
Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми заради склонността ви да спорите.

Хороскоп на Алена за зодия Везни
Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте потиснати и депресирани, заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте.

Хороскоп на Алена за зодия Скорпион
Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение.

Хороскоп на Алена за зодия Стрелец
Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грашки, трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите.

Хороскоп на Алена за зодия Козирог
Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

Хороскоп на Алена за зодия Водолей
Идеите, които обмисляхте, няма да ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си.

Хороскоп на Алена за зодия Риби
Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате.

Коментари
Зареждане...