Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Хванаха Башар Рахал на калъп!

В последните години Башар Рахал се държи като зажаднял за любовни подвизи плейбой и често е засичан из София със знайни и незнайни красавици.

Актьорът с ливански произход бе засякан онзи ден в компанията на засукана дама и му личеше колко му е приятно.

Двамата бяха седнали в лъскаво заведение край Парламента. Пиеха кафе и и минерална вода, а разговорът, който водеха, беше делови. Макар че срещата беше работна, очите на Башар шареха похотливо по тялото на събеседничката му.

Популярният кино и тв артист редовно забиваше поглед в деколтето на червенокосата татуирана хубавица, а там определено имаше какво да се види. Красивата дама носеше дантелено боди, което обаче не успяваше да покрие изцяло пищната й гръд.

Според злите езици Башар Рахал е в извънбрачни любовни отношения с колежката си от „Лотария България” по Би Ти Ви Райна Караянева, но й на нея като на жена си не й бил верен.

„Уикенд”, разбира се, не може да потвърди дали той действително кръшка, нищо че папараците ни неведнъж са го засичали с чужди жени в най-различни ситуации.

В арт гилдията се мълви, че Башо станал донжуан преди 7 години, когато получи покана да участва в „Стъклен дом”. Актьорът беше обещал на съпругата си, с която живееше в Америка, че ще остане в България само за сериала, а после ще се прибере обратно в Щатите при семейството си. Да, ама не!

До завръщане в Страната на неограничените възможности така и не се стигна. Рахал си намери още много кино и телевизионни ангажименти в София и трайно се установи в родината. А започна и да се увърта около красавици като Елен Колева, Ралица Паскалева и др.

„Тук си му е по-добре – самият той го е казвал. В САЩ хич не му се стои – ходи там за месец или два в годината, колкото да види дъщерите си Индия и Клоуи”, сподели пред наш репортер източник от антуража на шоумена.

Коментари
Зареждане...