Хванати в изневяра: Александър Сано изневерява на жена си с Яна Маринова!

Яна Маринова и Александър Сано пренесоха страстта си от екрана в реалния живот, издават запознати с отношенията им.

Актьорите, които успешно си партнират в хитовия филм „Привличане” играят двама влюбени учители от частно школо, ала покрай снимките на лентата явно се сближли повече от допустимото.

За извънбрачната афера на Яна и Александър подозирали повечето им колеги, ала не и официалните им половинки, пише ХотАрена.

Сано има 8-годишна дъщеря от бившата тв водеща Нели Атанасова, а Маринова от години е омъжена за боксьора Тихомир Винчев. Явно обаче семейният живот й е доскучал, защото е  намерила начин да се разнообрази в прегръдките на екранния си партньор.

Според запознати, в началото актьорите излизали като приятели, но скоро прекрачили границата и станали интично близки.

Башар Рахал, който заедно с Яна е съпродуцент на „Привличане”, пръв научил за авантюрата им, а после пикантната клюка достигнала до ушите и на други колеги от снимачната площадка.

Говори се, че Маринова съблазнила Сано, докато го учела как да танцува салса, а той бързо се предал пред сексапила й.

Макар че гони 40-те, актрисата е в перфектна форма и без проблем успяла да съблазни партньора си. Въпреки че не го бивало особено в кършенето на снагата, Яна високо оценила старанието му и го поканила на обяд, който прераснал във вечеря и приключил в леглото, пише „Уикенд“.

Близки до Маринова споделят, че тя била силно притеснена да не би съпругът й Тишо да научи за изневярата.

Навремето мускулестият мъжага се е заминавал професионално с бокс, а приятелите му го представят като избухлив и честолюбив.

„Ако разбере, че Яна го е окичила с рога, ще откачи!” коментират хора от обкръжението на Винчев. Преди време боксьорът доста трудно преглътна слуховете за авантюра на половинката си с Башар Рахал.