Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

И Преслава си сложи силикон

Преси винаги е имала пищни и естествени форми, но в последните години смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци.

Макарда изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на циците й.

Тя добе осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Отново в играта“, писа „Шоу“.

Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си върне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, я тя се нарежда след тях.

Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но да се постарае малко повече за външния си вид.

Двете й колежки без притеснения заголват гръд в проектите си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни почивка от фирмата и си е сложила новите подобрения.

Коментари
Зареждане...