Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Игра на тронове: Уилям и Кейт или Хари и Меган

Както повелява традицията, кралската двойка – принц Хари и Меган Маркал  отбелязаха годежа си с официални снимки, които бяха разпространени в социалните мрежи от профила на двореца Кенсингтън.

Снимките, които се появяват близо месец, след обявяването на кралския годеж, са дело на знаменития фотограф Алекс Любомирски, снимал всички звездни дами – от Джулия Робъртс до Анджелина Джоли.

Кадрите са заснети по-рано през седмицата във Фрогмор Хаус близо до замъка Уиндзор. Впечатление прави, че портретите са доста по-небрежни и неформални от тези на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Но това се очакваше, тъй като и поведението на влюбените, дори и пред камерите, е доста по-непринудено от това на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Съвсем естествено онлайн потребителите започнаха да сравняват годежните фотографии на Меган и Хари с тези на Кейт и Уилям, като мненията са диаметрално противоположни.

Едни са възхитени от естественото излъчване на Маркъл и по-малкия си на Даяна и видимо силните чувства между двамата, а други от аристократизма, струящ от снимките на херцозите.

 

Споделете долу в коментарите коя е вашата любима Кралска двойка.

Коментари
Зареждане...