Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Инфарктна ситуация на старта на „Hell`s Kitchen“

По инфарктен начин започна втория сезон на предаването за готвачи „Hell`s Kitchen“. Първото изпитание за 18-те участника бе да представят свое ястие, което да се презентират пред шеф Ангелов.

Победител в надпреварата бе отборът на мъжете, който победи жените с 5 на 4.

Дамите, които загубиха надпреварата, трябваше да изчистят и двете кухни. Мъжете пък се отдадоха на специална празнична вечеря, приготвена за тях лично от шеф Ангелов и екипа му.

Така първата вечер почти отмина, но се случи нещо извънредно. Един от участниците – Хани Оф, се почувства изключително зле. Заради това се наложи линейка да посети по спешност студиото на предаването.

Лекари го прегледаха, сложиха му система, но се наложи той да бъде откаран към болница.

Освен него към лечебното заведение бяха препратени и Невена Василева и Светлозар Искренов.

Причината за извънредното състояние на тримата участници така и не стана ясна.

В същото време от екипа на предаването написаха следното на официалната им страница във Фейсбук:

„Още преди да са влезли в кухнята за своята първа вечерна резервация, трима участници преживяха първата си изключително критична ситуация. Нека им изпратим цялата си позитивна енергия, за да се възстановят максимално бързо!“.

А ето и каква е визитката на участниците, влезли по спешност в болница:

Хани Оф

Хани е бил собственик на ресторант за арабска кухня. В момента има собствен бизнес – магазин за сувенири и цветя. Определя себе си като екзотичен, работохолик и новатор. Кулинарната му мечта е да създаде семеен рецептурник и малък, но елитен ресторант.

Невена Василева

Невена има 16-годишен стаж в областта на кулинарията. В момента работи в бистро. Определя себе си като голям инат, нетърпелива и енергична. Кулинарната й мечта е да готви наравно с шеф Ангелов.

Светлозар Искренов

Светлозар е работил е като готвач на круизен кораб. В момента работи като помощник-шеф кухня в ресторант за “традиционна българска кухня с модерен нюанс“. Определя себе си като трудолюбиво момче с хъс. Обича екстремни спортове. Кулинарната му мечта е да създаде рецепта, която да остане в историята.

Коментари
Зареждане...