Ирина Шейк: Чувствам се виновна пред дъщеря си!

Photo of author

Световноизвестният модел Ирина Шейк обикновено изглежда невъзмутима и с цялото си излъчване демонстрира спокойствие и хармония.

Шейк жъне успехи в кариерата си, отглежда дъщеря си Леа (1,6 г.) и заедно с баща й Брадли Купър показват, че в семейството им всичко е наред.

Но не всичко е такова каквото изглежда.

„Извън снимачната площадка търся постоянство, защото съм обикновен човек“, признава руският модел.

https://www.instagram.com/p/Bn2QTiTB_Za/?utm_source=ig_embed

Тя допълни още, че иска да бъде себе си и не желае да слуша критики по отношение на външния й вид. „Залагам на удобни обувки и спортни панталони. Освен модел съм човек, който се занимава още с десетки неща през деня.“

По повод майчинството Ирина признава, че не е доволна от себе си.

„Аз съм майка, която винаги проверява нещата по сто пъти, и сам изключително строга към себе си… Не съм много добра, но работя по този въпрос“, разказва Шейк и не крие, че всеки ден изпитва вина пред дъщеря си.

В същото време Ирина напомня на всички жени, че не си струва да вярват сляпо на идеалните снимки, които виждат в социалните мрежи.

„В социалните медии аз споделям снимки най-вече от работата си. Там всичко изглежда перфектно. На страницата ми в Instagram няма да видите папарашки снимки или моменти от личния ми живот. Осъзнавам, че интернет оказва определен натиск. Понякога чувам от различни хора, които срещам на улицата, че изглеждам различно. Това е така, защото не съм с професионален грим и под перфектната светлина.“

Шейк не чете публикациите за себе си в пресата. Вместо това се концентрира върху личния си живот, която пази от странични погледи много стриктно.

„Почти никога не чета нищо за себе си, а когато го правя, обикновено се смея. Имам си любимо семейство и приятели, грижа се за тях и много добре знам коя съм в крайна сметка. Просто живея собствен живот и не искам да бъда друга жена“, заяви моделът.

Източник: cosmopolitan.bg