Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Искате да бъдете една нощ с плеймейтка? Ето колко струва един сеанс със силиконова красавица

Искате да прекарате една нощ с плеймейтка, но винаги сте се притеснявалли за бюджета?

Оказва се, че компанията на момичетата с претенции за най-привлекателни форми в родината далеч не е толкова скъпа, колкото би могло да се очаква предвид „звездния” им статут.

Някои от тях се предлагат на цени, достъпни даже за обикновен тийнейджър, само дето предпочитат по-заможните клиенти, пише „Уикенд“. „

300 лева! Толкова струва вече да си наемеш сравнително популярна кандидатка за Мис Плеймейт!”, разкриха пред „Уикенд” отлично запознати източници.

Огромната част от тези момичета са танцьорки и е най-лесно да ги намериш в нощните заведения.

„Наемаш ги уж да ти танцуват, но е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, но 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, искат повече пари – 500 или 700 лева, но повечето са твърдо на 300-400 лева”, твърдят изпробвали услугите на сексапилните дами.

Колкото по-популярни са обаче, толкова е по-трудно е да се добереш до тях, а „коронованите” даже връщали кандидати.

На Никулден в известно столично заведение се вихрела знойната плеймейтка – Деси Димитрова, известна още като Деси Фотосесията.

Деси Фотосесията

Тя била в клуба заедно с още три приятелки. Почти от вратата компанията получила покана от група мъже, окупирали сепарето, за което се изисквала минимална консумация от 800 лева.

Момичетата се настанили удобно и веднага започнали да се натискат помежду си пред очите на своите кавалери.

„Явно беше някакво шоу за клиентите. Лесно е да си представиш какво е станало, когато са си тръгнали от клуба”, разказаха очевидци.

Според тях, красавици от ранга на Фотосесията нямат особени претенции и са готови на всякакви изпълнения за 300 лева. За тях това било не само занаят, но и удоволствие.

Дилена Димитрова

Танцьорката Дилена Димитрова, която преди две години в конкурса „Мис Плеймейт” стана подгласничка на бившето гадже на Криско – Ася Капчикова, била със същата тарифа – 300 лева на сеанс.

Цената, разбира се, е за частен танц, но имало и допълнителни екстри в случай, че клиентът ги желае. Разбира се, ако остане доволен, давал бакшиш.

Ася Капчикова

За разлика от нея, носителката на короната за 2015 г. – Ася, се имала за по-висока топка. Твърди се, че взимала поне хилядарка. Напоследък обаче връщала клиенти.

Водела се сериозно обвързана с гаджето си Живко и не било изключено да се откаже от занаята.

Според запознати, Криско й бил шута именно след като научил, че се е продавала за пари.

Коментари
Зареждане...