Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ивета отвърна на Калканджиева: Не си ми на нивото!

Пряката конкуренция на шестата по красота в света – Ивета Григорова, шефка на модна агенция „Ивет Фешън отвърна на удара.

„Жени Калканджиева не ми е на нивото и няма да участвам в махленския й скандал с нашата моделка Ромари Тишер“,  заяви Ивета Григорова.

Тя пусна отворено писмо в отговор на скандала между колежката й от „Визаж“ и участничката във „ВИП Брадър“ – в свой статус Жени обяви, че не е срещала по-глупава манекенка от Розмари.

„Заради изключително ниското ниво  и грозен език досега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии „яхнаха “ скандала, време е да изкажем и нашата позиция.

На първо място „Ивет фешън“ е агенция с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили изключително за чистия имидж на професията „модел“ и вярваме, че сме успели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и партньори.

Политиката ни на работа изисква уважение към личният живот и пространство на моделите ни. За нас той е неприкосновен, освен, ако не накърнява името и имиджа на агенцията.

В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето и в предаването не засяга по негативен начин въпросният имидж.

Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си.

Какви са отношенията и с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на „Ивет фешън“, цитира „Телеграф“.

Щерката на Ивета – Луиза Григорова, също защити майка си с думите:

Жени, аз съм доста добра по математика, но ми е трудно да преброя правописните ти грешки. Всеки сам отговаря за себе си. Грозно е да намесваш „Ивет Фешън“. По-добре следващото ти излияние да бъде на клипче, за да си спестиш малко неграмотност“.

Коментари
Зареждане...