Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Изберете си метла и разберете каква вещица сте!

Какво е вещица без метла? Не можеш да летиш до заветната точка или да почистиш къщата без нея!

Но ние ще ви помогнем да разберете каква магьосница сте! Внимателно погледнете снимката и изберете от 10-те метли, която най-много ви харесва.

Избрахте ли си? Сега ще ви разкажем какви са вашите сили и каква точно вещица сте, щом сте си избрала това превозно средство!

Метла 1: Общата вещица

Ако е необходимо, можете лесно да се преструвате, че сте портиер или чистач. До степен на вредност и опасност. Във всеки случай, по-добре не се сърдете!

Метла 2: Вещицата на осъждането

Очевидно няма да ви хареса, ако ви объркат с чистачката. Вие сте много критична, но не сте готова да изпъкнете сред тъплата.

Метла 3: Енергичната вещица

Тази метла е истинско ваше отражение. Тъй като клонките й гледат във всички посоки по едно и също време, така енергията излиза от вас без специален анализ и контрол. Внимавайте да не паднете в полето на собствената си магическа бъркотия.

Метла 4: Вещица професионалист

Вие сте очарователни и истински професионалисти във всичко: от домашни задължения и оправяне на бъркотии до призоваване на демони.

Метла 5: Вещица – светица и грешница

Вие сте истинският корен на всички злини, но също така и сладко цвете в градината на Твореца. Обожавате животните. Вие се оценявате по враговете и се страхувате от приятели. О-хо-хо!

Метла 6: Бойна вещица

Бойната вещица е като воин с метла. Вие не знаете граници. Научили сте се да криете тъмните страни на душата си и да се потопите в Дзен при всяка удобна възможност. След като достигнете най-висока степен на концентрация, атакувате враговете като светкавици от небето … като Мечо Пух в буркан с мед!

Метла 7: Вещица с наднормено тегло

Трябва ви много тъмнина, за да скриете всичкото това… зло. Но нека отново слушаме мъдрият Пух и кажем „Колкото повече, толкова повече“.

Метла 8: Вещицата с тайна

Има повече стафиди в теб, отколкото в празнична кифла. Не се лъжете от първото впечатление – можете да изненадате останалите в най-неочаквания момент. Дори и в задръстванията, успявате да се движите с акробатика.

Метла 9: Вещицата с големи странности

Вие сте толкова мистериозни и тайни, че дори не знаете какво да очаквате от себе си. Вие обаче не смятате себе си за вещица, но пък ви харесват всички странности, които притежавате.

Метла 10: Върховната вещица

Във вас има малко Maleficenti, малко от злото на „Майка на злото“ (Популярен филм с Анджелина Джоли). Съчетавате качествата на всички видове вещици. Вие сте добре балансирана с подчертан аристократичен статус. Точно затова и метлата ви е като опашката на ярка комета.

Коментари
Зареждане...