Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Изберете си някого от тази зодия! Класация на най-добрите бащи в зодиака!

Какви качества трябва да притежава добрия татко? Грижовност? Търпение? Любвеобилност?

А питали ли сте се кои са най-добрите бащи според астрологията? Четете нататък за пълната класация!

12. Рак

За хората, родени под този знак, домът и семейството са най-важни. Бащите от зодия Рак са нежни и умеят да си създават стабилни връзки с децата си. Те ги възпитават отлично и се чувстват обичани и подкрепяни по всяко време. Благодарение на неговата грижовност, малките винаги са в безопасност и нищо не им липсва.

11. Овен

Мъжете от този зодиакален знак са хора, които могат да мотивират. Те учат и окуражават децата си да бъдат независими и силни. Но Овенът има две лица – от една страна може да е подкрепящ и любящ баща, който приема всякакво поведение, а от друга страна може да се превърне в прекалено взискателен и нетърпелив. Дамата до него трябва да го подкрепя да избере правилния път във възпитанието на децата си.

10.  Везни

Хората от тази зодия са спокойни и справедливи. Бащите не правят изключение – те винаги виждат, когато децата им имат проблем и ги изслушват внимателно. Към всичко се подхожда с разговор и обяснение, затова в дома им рядко има писъци и крясъци. Този подход им помага да разрешат сложните ситуации бързо, както и да научат децата си на важни уроци.

9.  Скорпион

Хората, родени под този знак, са по-мрачни от останалите. Те не показват много емоции, крият тайните си и е трудно да се отворят пред останалите. Имат проблем с това дори и пред децата си, които обичат много. Бащата Скорпион не може да изрази чувствата си дори пред тях и те го виждат като мистериозен човек. Но не забравяйте, че него го е грижа за тяхното благосъстояние и е отдаден на семейството и грижата за него. Той може да защити любимите си хора смело и отдадено.

8. Водолей

Хората, родени под този знак, често имат проблеми със създаването на връзки, базирани на емоциите. Но семейството им помага да се променят и да се отворят към останалите. Децата ги карат да виждат нуждите на останалите и да се фокусират върху тях. Те възпитават хлапетата си да бъдат социално активни и да проявяват винаги желанието си за действие. Учат ги на това какво е важно в живота.

7. Близнаци

Хората, родени под този знак, са много общителни и искат децата им също да бъдат такива. Те окуражават наследниците си да говорят и да учат нови неща, както и да се запознават с нови хора. Прекарват времето си по активен начин – не водят децата си само на кино, но и на походи и експедиции. Дори и бащата от зодия Близнаци да не създава лесно емоционална връзка с останалите, той ще положи много усилия да го направи с децата си.

6. Стрелец

Човекът, роден под този знак, цени семейството и мечтае да създаде свое. Той подхожда към ежедневието си сякаш е нещо необичайно и винаги използва вродения си авантюризъм. И точно това търси в живота. Дори и бащинството е събитие, на което Стрелецът се отдава напълно и дори може да пресилва емоциите, които влага в това.

5. Телец

Хората, родени под този знак, са много грижовни. Бащите от зодията вярват, че най-важното е на децата им да не им липсва нищо. Те винаги се опитват да им дадат най-доброто, но са изключително упорити и затова държат децата си под контрол. Важно е да им дават свободата да правят сами изборите си, за да се научат на самостоятелност.

4. Риби

Хората, родени под този знак, не са типичните идеални родители. Но имат една характеристика, на която останалите могат само да завиждат – успяват да създадат изключително силни връзки с децата си. Бащите от зодия Риби винаги имат много идеи, креативни са и обичат да играят с децата си. Те също така умело успяват да облекчат напрежението, а това е много ценно за семейството.

3. Лъв

Хората, родени под този знак, са много отдадени на семейството си и го защитават във всяка ситуация. Бащата Лъв подкрепя децата си и винаги ги мотивира да преследват мечтите си. Техните успехи го правят много горд и той обича да се хвали пред останалите с техните постижения. Децата винаги могат да разчитат на него, защото той е до тях във всичко. 

2. Дева

Хората, родени под този знак, са добре организирани и харесват нещата да се случват според техния план. Именно затова децата трябва винаги да слушат бащите си и да не спорят с тях, нито да се държат лошо. Девите обичат хармонията и мира и не им допада, когато те бъдат нарушавани – точно заради това в техния дом няма място за хаос. Могат да бъдат прекалено критични към хлапетата, но ги обичат с цялото си сърце.

1. Козирог

Хората, родени под този знак, са търпеливи и отговорни. Същото важи и за бащите Козирози. Те са разумни, топли и спокойни в отношенията си с децата и разбират проблемите им. Когато този мъж е готов да стане баща, той се отдава напълно на каузата си и би направил всичко за своите деца.

Коментари
Зареждане...