Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Изкуши го ! Виж каква зодия е и разбери как най-бързо да го спечелиш!

И така, ако се чудите как да завземете сърцето му, прочетете най-важния съвет, с който най-лесно и бързо да спечелиш мъжа на мечтите си.

Вашият принц е:

Овен
Трябва да създаваш у него чувството, че той те превзема – да бъдеш ярка, жива и сексуално недостъпна, да проявяваш своята независимост. Не бива да го преследваш, дори и да ти се струва, че правиш това деликатно и незабележимо; не бива да му даваш акъл какво да прави, да го лъжеш, да допускаш еднообразие в отношенията ви.

Телец
Препоръчва се да бъдеш предана, мила и благодарна слушателка, да ласкаеш и удовлетворяваш суетата му, веднага да отгатнеш каква храна и музика обича. Не се препоръчва да прибързваш, да се хвалиш с предишните си любовни романи.

Близнаци
Постарай се да бъдеш благоразумна както в леглото, така и в живота, да си осведомена за това, което се случва в света, да кокетничиш с него. Не допускай да попаднеш под неговата власт, както и скука във взаимоотношенията ви.

Рак
Постави си за цел да бъдеш мека и нежна, да се научиш да бъдеш търпелива и да готвиш добре. В никакъв случай не го дразни – реакцията му ще бъде непредсказуема.

Лъв
Съветваме те да бъдеш пламенна и динамична, но да не превъзхождаш в това самия него; да правиш така, че той винаги да остава в центъра на вниманието. Не те съветваме да го командваш, да го критикуваш, да го укоряваш за разточителността му.

Дева
Стреми се още в самото начало да му станеш добър приятел, докато не е открил у теб нещо по-съблазнително. Не се стреми да го дразниш, да флиртуваш с други мъже пред очите му, даже ако правиш това нарочно, за да привлечеш вниманието му.

Везни
Опитай се да създадеш такова впечатление, че твоят възлюбен винаги да чувства, че не можеш без неговите съвети. Не си позволявай да го притискаш при вземането на важни решения.

Скорпион
Препоръчително е да изглеждаш сексуално привлекателна, да имаш готовност за разговори на всякакви интимни теми, да поддържаш тялото си в добра форма. Не е препоръчително да се показваш ревнива, да бъдеш прекалено егоцентрична с него.

Стрелец
Трябва да му покажеш, че можеш да му бъдеш както приятелка, така и любовница. Бъди винаги енергична като него. Не бива да му показваш лошото си настроение, да очакваш от него обяснения в любов.

Козирог
Постави си за цел да се примириш с това, че за него на първо място стои кариерата; научи се да правиш еротичен масаж. Не си поставяй за цел да дочакаш от него изблици на гореща страст; не критикувай семейството, приятелите и сексуалните му способности.

Водолей
Трябва да се опитваш да изглеждаш безстрастна, за какъвто се представя и той; обмисляй добре тактиката на прелъстяването му. Не е нужно да му намекваш, че освен него има и други мъже.

Риби
Добре е да му създадеш впечатление, че само с него си разбрала какво е истинска любов. Не е добре да акцентираш вниманието си към неговото непрактично отношение към парите.

Коментари
Зареждане...